Skip to content

Gevelwerken

Gevelwerken

Wanneer het gaat om gevelwerken in de regio Antwerpen, is er één naam die je kunt vertrouwen: Limas @home. Onze deskundige gevelwerkers hebben een schat aan ervaring en zijn klaar om elk type gevelproject aan te pakken.

Of het nu gaat om een kleine herstelling, een volledige gevelbepleistering of het aanbrengen van een nieuwe gevelbekleding, ons team van experts staat voor je klaar. We begrijpen dat de gevel van je huis niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een belangrijke rol speelt in de uitstraling en waarde van je woning. Daarom zetten we ons in om vakmanschap te leveren dat zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk is.

Onze gevelwerkers zijn goed bekend met de diverse gevelmaterialen en technieken. Of je nu kiest voor traditionele baksteen, crepi, sidings, houten bekleding of een andere gevelafwerking, wij hebben de kennis en vaardigheden om het project tot in de puntjes uit te voeren. We luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze expertise, maar ook onze toewijding aan klanttevredenheid. We geloven in open communicatie en transparantie gedurende het hele proces. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. We streven naar een soepele en zorgeloze ervaring, zodat je volledig kunt vertrouwen op het vakmanschap van Limas @home.

Dus, als je op zoek bent naar ervaren gevelwerkers in Antwerpen, zoek dan niet verder. Limas @home is jouw betrouwbare partner voor alle soorten gevelwerken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we je kunnen helpen om de uitstraling en duurzaamheid van je gevel te verbeteren.

Offerte aanvragen?

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw Gevelwerken.

0032 3298 01 01

Waarom kiezen voor gevelwerken door Limas@home?

Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij elke keer een voorstel doen dat perfect aansluit bij uw wensen, budget en vooral bij de stijl van uw woning. Gevelwerken dienen immers niet enkel om uw huis in Antwerpen of omgeving te beschermen tegen de elementen.

Het esthetische aspect is minstens even belangrijk omdat dit het eerste is wat men van uw huis ziet. Zo zal een gevel met baksteen een andere aanpak vergen dan een muur in natuursteen. Net zoals een woning met een landelijk of rustiek karakter anders benaderd wordt dan een modern huis.

Na een grondige analyse maken wij een offerte op maat voor het hele project. Dat gaat van voorbereidende gevelwerken tot en met de kleinste afwerkingen van uw gebouw in Antwerpen of omgeving, zoals opnieuw voegen of het herstellen van metselwerk.

 

Gevelwerken

De betrouwbare partner voor al uw gevelwerken.

Gevelwerken bij bedrijven

Allerlei oplossingen voor gevelwerken bij bedrijven en kantoren. 

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN