Skip to content

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen zijn de grootste nachtmerrie van veel mensen. Deze vieze beestjes kruipen graag in uw bed, waar ze zich vervolgens zullen proberen te voeden met uw bloed. Bedwantsen kunnen zelfs een jaar lang zonder voedsel, waardoor ze erg hardnekkig zijn en ze zich dus makkelijk kunnen verplaatsen. Dit ongedierte wilt u dus zo snel mogelijk laten bestrijden, zodat u des te sneller weer met een gerust hart in uw bed kunt slapen.

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen herkennen

Bedwantsen zijn ‘gelukkig’ makkelijk te herkennen. Hierdoor weet u het tenminste al snel als u last heeft van bedwantsen thuis. Deze diertjes hebben een bruine kleur, maar verkleuren naar rood of donkerbruin wanneer ze veel bloed hebben gedronken. Ze zijn 4 tot 7 millimeter lang en hebben een ovale vorm. Hierdoor kan je de bedwantsen gewoon met het blote oog herkennen. Ook hebben bedwantsen een bepaalde geur die een beetje zoetig ruikt. Veel mensen vergelijken deze geur met die van vuile was. Wanneer u deze vieze geur dus herkent in uw bed, zou het best goed mogelijk zijn dat u thuis last heeft van bedwantsen.

Direct een offerte aanvragen!

Kunt u zelf bedwantsen bestrijden?

Als het aankomt op de bestrijding van bedwantsen, is het beter om dit door een professional te laten regelen, zoals Group Limas. Onze experts weten namelijk precies hoe ze de bedwantsen in uw woning het beste moeten bestrijden, waardoor u er ook weer zo snel mogelijk van af bent. Veel mensen zullen het echter toch liever zelf willen proberen.

Wanneer u zelf de bedwantsen wilt bestrijden, kunt een aantal dingen doen. Zo is het belangrijk om regelmatig te stofzuigen en de stofzuigzak direct erna weg te gooien, waardoor de beestjes ook niet opnieuw uit de zak kunnen kruipen. Ook is het een goed idee om uw beddengoed te wassen op 60 graden Celsius, want de eitjes van bedwantsen overleven dit niet. Een andere mogelijkheid is om de bedwantsen dood te laten vriezen. Hierbij stopt u het beddengoed in een afgesloten zak in de vriezer en de volgende dag zullen de bedwantsen allemaal dood zijn.

Een andere optie is om een bepaald luchtje over het beddengoed te spuiten. Bedwantsen houden namelijk niet van lavendelolie en tea tree olie. Als u hiervan een paar druppels in een flesje water doet, kunt u het mengsel overal op spuiten waar u denkt dat dit ongedierte zit. De meeste mensen zijn echter ook niet zo’n fan van deze lucht, waardoor dit een vrij onaantrekkelijke optie is.

Voorstelling Group Limas

Tips om bedwantsen te voorkomen

Bedwantsen voorkomen is natuurlijk nog veel beter dan de bestrijding ervan. Zo kunnen bedwantsen bijvoorbeeld via uw koffers mee reizen na een vakantie. Om bedwantsen te voorkomen, kunt u de bagage daarom het beste buiten of in de garage laten staan. Ze houden niet van beton of gladde tegels en zullen hier dan ook niet veel overheen gaan lopen. Ook kunt u ze in uw koffers beter zien dan wanneer ze al op het tapijt zitten dus zorg dat u de bagage apart houdt.

Daarnaast zou u de koffers ook minimaal een dag in de zon kunnen laten staan. Doordat de koffer en alle inhoud hier verhit worden, kunnen de bedwantsen zo sterven. Het is nog effectiever als u een zwarte vuilniszak om de koffers heen doet. Het is belangrijk dat de inhoud van de koffer verhit wordt tot 56 graden Celsius voor minstens 2 uur om zeker te weten dat alle bedwantsen eraan zijn overleden.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden van Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Waarom Group limas inhuren?

Indien u last heeft van bedwantsen en deze wilt bestrijden, is het inhuren van een professioneel bedrijf, zoals Group Limas, uw beste oplossing. Het zou wellicht goedkoper kunnen zijn om het bestrijden zelf te proberen, maar er komen toch een hoop voordelen kijken bij het inhuren van Group Limas voor deze ingewikkelde klus.

Zo zullen de experts van Group Limas altijd veilig en professioneel te werk gaan. Op deze manier voorkomt u dat u de situatie mogelijk verkeerd oplost, waarbij de bedwantsen gewoon weer terug zouden kunnen komen. Daarbij kan het u ook vaak geld en moeite besparen. Veel mensen kopen en proberen allerlei middeltjes om van bedwantsen af te komen, maar weten vervolgens niet zeker of dit ook daadwerkelijk zal helpen.

Wanneer u Group Limas inhuurt, weet u zeker dat het hele probleem wordt opgelost en u zo geen overlast meer zal hebben van de bedwantsen. Onze experts gebruiken namelijk krachtige bestrijdingsmiddelen die een consument niet zomaar kan kopen. Ook gebruiken onze specialisten van Group Limas altijd de juiste technieken, waarmee u binnen de kortste keren al geen last meer zult hebben van vieze bedwantsen in uw slaapkamer. Als laatste zullen onze experts u nog advies geven over hoe u de bedwantsen in de toekomst zou kunnen voorkomen. Op deze manier proberen wij u altijd verder te helpen.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u Group Limas inhuurt, zullen wij als eerste een diagnose stellen. Hierbij stellen onze medewerkers vast wat nu precies het probleem is, zoals in uw geval dan bedwantsen in uw woning. Dankzij deze diagnose kunnen wij vervolgens de juiste strategie bedenken. Ieder probleem met ongedierte is weer net een beetje anders, waardoor er ook telkens een andere strategie nodig is. Van deze strategie zullen onze experts een implementatieplan opstellen, waarin precies staat hoe ze te werk willen gaan en welke stappen zij zullen ondernemen om zo de bedwantsen in uw woning te bestrijden.

Hierna is het tijd voor de uitvoering van het plan. De specialisten van Group Limas komen dan bij u langs en zullen beginnen aan de bestrijding van de bedwantsen. Tijdens deze uitvoering zal u ook alleen maar te maken krijgen met experts die precies weten wat ze moeten doen. Ook hebben wij altijd andere experts die de stappen controleren, zodat we zeker kunnen weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt.

Wij vinden het bij Group Limas ontzettend belangrijk dat de klant echt tevreden is en daarom komen we altijd nog even bij u terug na afloop van de werkzaamheden. Wij zullen na de bestrijding namelijk nog contact met u opnemen om na te gaan of het probleem naar tevredenheid is opgelost om zeker te weten dat alles goed is gegaan.