Skip to content

LIMAS ENERGETICS

Wij 
beschermen 
onderhouden 
beheren 
bouwen 
uw omgeving

Limas energetics

Limas energetics realiseert het plaatsen, connecteren, beheren en de optimalisatie van zowel traditionele als nieuwe vormen van energie, licht, klimaatbeheersing, technische systemen en installaties. Limas energetics behoort tot Group Limas wat het voordeel met zich meebrengt dat wij totaaloplossingen kunnen aanbieden.

99
Klanten in 4 landen gingen u voor

Onze diensten

Limas energetics is een organisatie met een gefundeerde basis, ervaring en expertise binnen de particuliere en industriële markt. Het heeft de structuur om flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit te leveren zonder het verlies van overzicht en controle. Limas energetics realiseert het connecteren, beheer en optimaliseren van traditionele en nieuwe vormen van energie, licht, techhnische systemen zoals installaties en het installeren van sanitaire toepassingen zoals ventilatie, verwarming en HVAC. Limas energetics is gespecialiseerd in het herbronnen van de omgeving van haar klanten op de domeinen:

Wij verzorgen voor U de juiste toepassing zodat U niet alleen voldoet aan de opgelegde normen maar U tevens ook kan genieten van esthetiek, dagelijks verblijf-gebruikscomfort en waardecreatie voor uw gebouw door gebruik van hernieuwbare energie en verlaging van kosten. Op deze manier dragen wij samen met U bij aan een duurzame wereld. Wij zijn er voor U, van het verlenen van advies en plaatsen van een installatie tot en met de nazorg in geval van vragen of onderhoud en dit 24/7.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak met Group Limas Energetics.

+32(0)3 298 01 01

Hoe we dat doen

Niet alleen staan onze experts steeds voor u klaar, maar gebruiken zij ook steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen en dat in lijn met de nieuwste methodieken en regelgevingen.

Tijdkritisch

Onze experts staan 365 dagen, 24 uur per dag voor u klaar. Op die manier kunnen we in een korte tijdspanne de nodige diagnose stellen om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken en op te lossen.

Vakkundig

Niet alleen staan onze experts steeds voor u klaar, maar gebruiken zij ook steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen en dat in lijn met de nieuwste methodieken en regelgevingen.

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheidseisen en staan met ons gecertifieerd team klaar om U met onze dienstverlening te voorzien van een optimale en duurzame omgeving.

Omdat verschillende omgevingsfactoren belangrijk zijn is het een sterk voordeel dat Limas hygienics een beroep kan doen op de verschillende expertises binnen de Group, op deze manier kunnen wij zorgen voor een totaaloplossing.

Wij hebben als doel om onze klanten te laten vertoeven in een aangename omgeving waarin er respect is voor hygiëne, gezondheid, veiligheid, milieu en esthetiek. Wij garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit.

Wij zijn er voor U, want uw omgeving is belangrijk, U wilt er immers op een aangename manier vertoeven.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve