Skip to content

LIMAS FACILITIES

Wij 
beschermen 
onderhouden 
beheren 
bouwen 
uw omgeving

Limas facilities

Wij bieden duurzame facilitaire en bouwkundige oplossingen. Limas facilities is het aanspreekpunt wanneer het aankomt op maintenance services, project services, cleaning services en property management services.

99
Klanten in 4 landen gingen u voor

Onze diensten

Onze medewerkers en experten staan garant voor een kwalitatieve dienstverlening waarbij het principe van customise & supervise de rode draad in onze organisatie vormt.

Hoe doen we het?

Customise

Iedere omgeving is uniek en vraagt om specifieke facilitaire oplossingen. Onze specialisten analyseren en definiëren de noden en wensen van de klant en zetten die om in realiteit.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze cel support. De synergie tussen de wensen van de klant en onze dienstverlening stopt niet bij de implementatie, maar wordt continu bewaakt.

Wij zorgen voor een optimale symbiose tussen u, uw gebouw en haar omgeving. Wij kunnen dit door de aanwezigheid van de verschillende expertises en de onderlinge samenwerking. Wij zijn er voor u, want uw omgeving is belangrijk, U wilt er immers op een aangename manier vertoeven.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw facilitaire en bouwkundige oplossingen.

+32(0)3 298 01 01

Wat is onze missie en doel?

Wat doen we als onderneming voor u en waarvoor staan we als Limas facilities binnen de Group Limas?

Onze missie

Het is onze missie om de werk- en persoonlijke omgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. We zijn actief op verschillende facilitaire, bouwkundige, hygiëne en energetische domeinen waardoor u zich kan focussen op uw core business of dagelijkse activiteiten. U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers. U heeft bij Group Limas één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning. Onze oplossingen zijn een professionele en bewezen wijze om de omgeving van onze klanten te realiseren op een slimme manier.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Ons doel

Het is ons doel om de klanten in een aangename omgeving te laten vertoeven, met respect voor veiligheid, ecologie, esthetiek en hygiëne. Wij garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit. Dankzij een open structuur zijn we bovendien in staat snel oplossingen te realiseren voor dringende interventies. De groep waar Limas facilities bij ondergebracht is, ziet haar klanten niet als een nummer, maar als een persoonlijkheid. We werken uitsluitend met oplossingen op maat. Geen brug is te ver voor onze specialisten