Skip to content

Property management services

Property & facility management services

Limas support (facility & property management) is onderdeel van Group Limas.

Wij ontzorgen onze klanten door het leveren van duurzame property en facility management services.

Het is een overkoepelende afdeling welke ernaar streeft een duidelijk aanspreekpunt te zijn als het gaat om bouw, onderhoud, bescherming, optimalisatie en beheer van uw onroerend goed. We zijn in staat een meerwaarde te vormen en onze klanten 24/7 te ontzorgen doordat we beschikken over verschillende divisies met elk hun expertises, onderscheidend vermogen in combinatie met de werking van onze Control Room en servicedesk.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor onze property en facility management services.

+32(0)3 298 01 01

Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze supportmedewerkers proberen u steeds zo snel en efficiënt mogelijk verder te helpen met uw vragen of problemen.

Ons doel?

Uw voordeel?

Hoe gaan we te werk?

We stellen graag de exacte diagnose ter plaatse vast. Vervolgens gaan we over tot het bepalen van de strategie, het plan van aanpak zeg maar. Dit doen we met onze eigen vakmensen die op basis van hun jarenlange ervaring snel en vakkundig tot de essentie van het probleem en dus de oplossing kunnen doordringen.
We pakken het probleem dus aan, en sturen bij indien nodig. Hierdoor zijn we zeker dat als we een werf of project verlaten alles opgelost en onder controle is.
Om onszelf blijvend te verbeteren, waar u als klant telkens de vruchten van plukt, nemen we van iedere werf of project learnings mee die we omzetten in een nog betere aanpak bij een volgende keer.

  

Property & facility management services

Een oplossing voor elk probleem.

Property & facility management services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas facilities_nieuw groen_grijs

SCHOONMAAK

Limas facilities_nieuw groen_grijs

TECHNISCHE DIENSTEN

Limas facilities_nieuw groen_grijs

TOTAALPROJECTEN