Skip to content

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden

Houtworm is een soort ongedierte waar u het beste zo snel mogelijk van af moet komen. Niet alleen zijn deze beestjes heel vies, maar ze kunnen ook voor behoorlijk wat overlast zorgen. Het is daarom belangrijk dat u dit ongedierte op de juiste manier laat bestrijden bij u thuis. Hiermee weet u tenminste zeker dat het probleem adequaat wordt aangepakt en dat de houtwormen ook echt weg zijn.

Houtworm bestrijden

Waarom moet u houtworm zo snel mogelijk laten bestrijden?

De reden dat u houtworm bij u thuis zo snel mogelijk moet laten bestrijden, is omdat dit ongedierte ontzettend veel schade zou kunnen aanrichten. Houtwormen zijn wormpjes die, de naam zegt het al, in het hout van uw woning kunnen trekken en hierin kunnen leven. In dit hout zullen de wormen namelijk eten wat ze maar willen, waardoor het hout helemaal kapot gaat. Hoe langer u erover doet om dit ongedierte te laten bestrijden, des te kapotter de houtworm uw hout kan maken.

Het is daarom heel belangrijk dat u ervoor zorgt dat u de houtworm snel laat bestrijden. Dit kunt u het beste door een bedrijf laten doen, zoals Group Limas. Onze medewerkers hebben al veel ervaring met dit soort ongediertebestrijding en kunnen u daardoor al heel snel en makkelijk helpen. Zij kunnen ervoor zorgen dat de houtworm binnen de kortste keren al uit het hout is bestreden. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken.

Direct een offerte aanvragen!

Kunt u houtworm zelf bestrijden?

Hoewel ongediertebestrijding beter kan worden overgelaten aan experts, zou u het ook zelf kunnen proberen. Veel mensen geven hier vaak de voorkeur aan en willen het probleem dan ook eerst zelf proberen op te lossen, voordat ze er experts bij betrekken.

U kunt zelf een aantal dingen doen tegen houtworm. Zo kunt u bijvoorbeeld een insectenspray gebruiken om de houtworm te bestrijden. Deze spray trekt in het hout, waardoor u de houtworm op een simpele manier zou kunnen bestrijden. Toch werken deze insectensprays niet altijd even goed en kunt u nooit helemaal zeker weten of de houtworm in het hout ook echt weg is.

Een andere mogelijkheid is om gif te gebruiken. Deze optie raden wij echter ook niet aan, omdat gif zelf natuurlijk ook niet gezond is voor u en uw gezin, waarbij het soms zelfs gevaarlijk kan zijn voor uw kinderen. Het is daarom een veel verstandiger idee om de hulp van een specialist in te schakelen. Bij Group Limas helpen we u altijd graag bij de bestrijding van houtworm, zodat uw woning binnen de kortste keren weer vrij is van dit ongedierte.

Voorstelling Group Limas

Houtworm voorkomen

In veel gevallen is voorkomen beter dan oplossen en bij de houtworm zou dit niet minder waar kunnen zijn. Het bestrijden van houtworm kan vaak namelijk erg lastig zijn, vandaar ook dat u dit het beste aan een expert kunt overlaten. Het is in ieder geval belangrijk dat u de houtworm probeert te voorkomen.

Een van de manieren om houtwormen te voorkomen, is door uw houtwerk met een dekkende laag te beschermen. Deze laag zorgt ervoor dat de houtwormkever vrijwel geen eitjes kan leggen in het hout. Ook is het een goed idee om uw brandhout regelmatig op houtworm te controleren, aangezien u zo ook een heleboel gedoe kunt voorkomen.

Verder kunt u ook het hout behandelen met een speciaal product tegen houtworm. Op deze manier voorkomt u ook al direct dat er houtwormen in dit hout zouden kunnen trekken. Als laatste is het een goed idee om uw woning regelmatig te inspecteren op houtworm. Hoe eerder u een plaag vindt, hoe eerder het kan worden opgelost door de medewerkers van Group Limas en hoe minder schade er aan uw houtwerk is.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden van Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Waarom Group Limas inhuren?

Indien u last heeft van houtwormen en deze graag wilt bestrijden, is het inhuren van een professioneel bedrijf, zoals Group Limas, de beste oplossing. Het zou wellicht goedkoper kunnen zijn om het bestrijden zelf te proberen, maar er komen toch een hoop voordelen kijken bij het inhuren van Group Limas voor deze ingewikkelde klus.

Zo zullen de experts van Group Limas altijd veilig en professioneel te werk gaan. Het bestrijden van houtworm is niet zo simpel en de meeste producten die u gebruikt, zullen alleen oppervlakkig helpen. Onze specialisten weten precies hoe ze houtworm helemaal uit het hout moeten krijgen.

Wanneer u Group Limas inhuurt, weet u dus zeker dat het hele probleem wordt opgelost en u zo geen overlast meer zal hebben van de houtworm. Onze experts gebruiken namelijk krachtige bestrijdingsmiddelen die een consument niet zomaar kan kopen. Ook gebruiken onze specialisten van Group Limas altijd de juiste technieken, waarmee u binnen de kortste keren al geen last meer zult hebben van houtworm in uw woning. Als laatste zullen onze experts u nog advies geven over hoe u houtworm in de toekomst zou kunnen voorkomen. Op deze manier proberen wij u altijd verder te helpen.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u Group Limas inhuurt, zullen wij als eerste een diagnose stellen. Hierbij stellen onze medewerkers vast wat nu precies het probleem is, zoals in uw geval dan houtworm in uw woning. Dankzij deze diagnose kunnen wij vervolgens de juiste strategie bedenken. Ieder probleem met ongedierte is weer net een beetje anders, waardoor er ook telkens een andere strategie nodig is. Van deze strategie zullen onze experts een implementatieplan opstellen, waarin precies staat hoe ze te werk willen gaan en welke stappen zij zullen ondernemen om zo de houtworm te bestrijden.

Hierna is het tijd voor de uitvoering van het plan. De specialisten van Group Limas komen dan bij u langs en zullen beginnen aan de bestrijding van de houtworm. Tijdens deze uitvoering zal u ook alleen maar te maken krijgen met experts die precies weten wat ze moeten doen. Ook hebben wij altijd andere experts die de stappen controleren, zodat we zeker kunnen weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt.

Wij vinden het bij Group Limas ontzettend belangrijk dat de klant echt tevreden is en daarom komen we altijd nog even bij u terug na afloop van de werkzaamheden. Wij zullen na de bestrijding van de houtworm namelijk nog contact met u opnemen om na te gaan of het probleem naar tevredenheid is opgelost om zeker te weten dat alles goed is gegaan.