Skip to content

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken zijn ontzettend vieze beesten die u natuurlijk liever niet in huis wilt zien. Het is daarom belangrijk dat u dit ongedierte zo snel mogelijk laat bestrijden wanneer u er een ziet lopen. Op deze manier kunnen we hopelijk een echte kakkerlakkenplaag voorkomen, aangezien deze beesten dan geen kans hebben om zich te verspreiden.

Als het aankomt op het bestrijden van kakkerlakken, zijn de experts van Group Limas het perfecte team voor de klus! Wij hebben al vele jaren ervaring met het bestrijden van allerlei soorten ongedierte, waaronder kakkerlakken. Hierdoor hebben wij inmiddels verschillende technieken en strategieën ontwikkeld die altijd doeltreffend zijn en die altijd het huis weer ongediertevrij maken.

Kakkerlakken bestrijden

Hoe komen kakkerlakken in huis?

Kakkerlakken komen van oorsprong uit tropische gebieden en houden dan ook heel erg van vochtige en warme omgevingen. Dit is de reden dat kakkerlakken zo graag in een huis willen wonen, aangezien dit simpelweg een fijn klimaat is voor hen. Vaak komen kakkerlakken de eerste keer per ongeluk in uw huis. Ze kunnen bij geschakelde woningen bijvoorbeeld via de buren bij u in huis komen. Kakkerlakken kunnen echter ook zelf of nog als eitjes meeliften met een product uit een warm land. Vaak komen deze diertjes dan mee in de vakantiekoffers. Het is daarom heel belangrijk dat u altijd zorgvuldig uw koffer opnieuw inpakt op vakantie om zo te voorkomen dat dit ongedierte met u mee terug naar huis reist.

Direct een offerte aanvragen!

Kunt u kakkerlakken zelf bestrijden?

Kakkerlakken moeten zo snel mogelijk bestreden worden. Ze dragen namelijk verschillende bacteriën met zich mee die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mensen die in het huis wonen. Zelfs in de meest schone huizen kunnen kakkerlakken soms binnenkomen, dus het is belangrijk dat u voortdurend voor een goede hygiëne zorgt thuis. Besteed hierbij extra aandacht aan het fornuis en de koelkast, aangezien deze beestjes die gebieden het meest aantrekkelijk vinden.

In het geval van een insectenplaag, kunt u eigenlijk het beste een professionele ongediertebestrijder inhuren. De experts van Group Limas weten namelijk precies hoe ze een kakkerlakkenplaag het beste en het snelste moeten bestrijden, zodat ook echt iedere kakkerlak weg gehaald zal worden. Veel mensen willen het echter liever eerst zelf proberen voordat ze een professional inhuren om de kakkerlakken te bestrijden.

Het is inderdaad in sommige gevallen mogelijk om zelf kakkerlakken te bestrijden. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een vochtige dweil in de nacht. Door deze op de grond te leggen, zullen de kakkerlakken hierop af komen en onder kruipen, aangezien ze van vochtige omgevingen houden, en kunt u ze de volgende dag opvegen. U kunt ook een bak met water en olie op de grond zetten, waar de kakkerlakken in zullen kruipen en zullen verdrinken door de olie.

Voorstelling Group Limas

Kakkerlakken voorkomen

Het voorkomen van kakkerlakken is echter veel makkelijker dan het bestrijden van deze insecten. Gelukkig zijn er wel een aantal manieren waarop u dit kunt doen. Zo kunt u ervoor zorgen dat er nergens voedsel of water beschikbaar is voor deze diertjes. Door alles zo goed mogelijk op te ruimen, maakt u de woning een stuk minder aantrekkelijk voor de dieren. Ook is het belangrijk om goed te luchten bij u thuis en de temperatuur iets lager te houden. Aangezien kakkerlakken niet houden van tocht en kou zullen ze zo minder snel uw woning binnentreden.

Verder is het belangrijk dat u de toegangspunten rondom het huis goed afsluit. Op deze manier voorkomt u dat de kakkerlakken via deze plaatsen naar binnen kunnen komen. Als laatste is het ontzettend belangrijk dat u de woning goed onderhoudt. Het liefst schuilen kakkerlakken gemakkelijk onder rustige plekken, zoals oud papier of houten vloeren. Door bijvoorbeeld de vloeren vaker de lakken of te verven kunt u ervoor zorgen dat deze minder toegankelijk is voor de kakkerlakken.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Waarom Group Limas inhuren?

Indien u last heeft van een kakkerlakkenplaag en deze wilt verdrijven, is het inhuren van een professioneel bedrijf, zoals Group Limas, uw beste oplossing. Het zou wellicht goedkoper kunnen zijn om het verdrijven zelf te proberen, maar er komen toch een hoop voordelen kijken bij het inhuren van Group Limas voor deze ingewikkelde klus.

Zo zullen de experts van Group Limas altijd veilig en professioneel te werk gaan. Op deze manier voorkomt u dat u de situatie mogelijk verkeerd oplost, waarbij de kakkerlakken gewoon weer terug zouden kunnen komen. Daarbij kan het u ook vaak geld en moeite besparen. Veel mensen kopen en proberen allerlei middeltjes om van een kakkerlakkenplaag af te komen, maar weten vervolgens niet zeker of dit ook daadwerkelijk zal helpen.

Wanneer u Group Limas inhuurt, weet u zeker dat het hele probleem wordt opgelost en u zo geen overlast meer zal hebben van de kakkerlakken. Onze experts gebruiken namelijk krachtige bestrijdingsmiddelen die een consument niet zomaar kan kopen. Ook gebruiken onze specialisten van Group Limas altijd de juiste technieken, waarmee u binnen de kortste keren al geen last meer zult hebben van vieze kakkerlakken in uw huis. Als laatste zullen onze experts u nog advies geven over hoe u de kakkerlakken in de toekomst zou kunnen voorkomen. Op deze manier proberen wij u altijd verder te helpen.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u Group Limas inhuurt, zullen wij als eerste een diagnose stellen. Hierbij stellen onze medewerkers vast wat nu precies het probleem is, zoals in uw geval dan kakkerlakken in uw woning. Dankzij deze diagnose kunnen wij vervolgens de juiste strategie bedenken. Ieder probleem met ongedierte is weer net een beetje anders, waardoor er ook telkens een andere strategie nodig is. Van deze strategie zullen onze experts een implementatieplan opstellen, waarin precies staat hoe ze te werk willen gaan en welke stappen zij zullen ondernemen om zo de kakkerlakken uit uw woning te bestrijden.

Hierna is het tijd voor de uitvoering van het plan. De specialisten van Limas Group komen dan bij u langs en zullen het plan gaan uitvoeren en zo de kakkerlakken bestrijden. Tijdens deze uitvoering zal u ook alleen maar te maken krijgen met experts die precies weten wat ze moeten doen. Ook hebben wij altijd andere experts die de stappen controleren, zodat we zeker kunnen weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt.

Wij vinden het bij Group Limas ontzettend belangrijk dat de klant echt tevreden is en daarom komen we altijd nog even bij u terug na afloop van de werkzaamheden. Wij zullen na de bestrijding namelijk nog contact met u opnemen om na te gaan of het probleem naar tevredenheid is opgelost om zeker te weten dat alles goed is gegaan.