Skip to content

Mieren bestrijden

Mieren bestrijden

Soms kan het voorkomen dat u ineens een aantal mieren ziet lopen in uw woning of in de tuin bijvoorbeeld. Vooral in de tuin lijken een paar mieren nog niet zo’n probleem, maar mieren komen nooit alleen. Daarom is het belangrijk dat u deze mieren in uw huis of tuin laat bestrijden, want het probleem zal altijd alleen maar erger worden. Het beste kunt u hiervoor een professional inschakelen, zoals bijvoorbeeld Group Limas. Hierdoor weet u tenminste zeker dat de bestrijding van de mieren een succes is en hoeft u niet eindeloos allerlei middeltjes zelf te proberen.

Mieren bestrijden

Waarom moet u mieren zo snel mogelijk bestrijden?

Wanneer u merkt dat u overlast van mieren, is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat bestrijden. Mieren kunnen namelijk voor heel veel overlast zorgen op verschillende mieren. Bij last van mieren op het terras kunnen deze namelijk de bestrating laten verzakken. Zij graven hier allerlei tunnels onder de tegels, waardoor deze op een gegeven moment zullen gaan verzakken.

Mieren in huis zorgen voor nog meer overlast. De mieren kunnen namelijk heel makkelijk op u kruipen en over u heen lopen, wat natuurlijk een heel naar gevoel is. Ook kunnen ze in alle voedingsmiddelen komen te zitten, waardoor u deze zal moeten weggooien. Het tijdig bestrijden van mieren of vliegende mieren is dus ontzettend belangrijk en deze bestrijding kan het beste gedaan worden door een professioneel bedrijf, zodat u zeker weet dat het probleem is opgelost.

Direct een offerte aanvragen!

Kunt u zelf mieren bestrijden?

Veel mensen zullen de bestrijding van mieren eerst zelf willen proberen, voordat ze de hulp van Group Limas inschakelen. Hoewel een bedrijf het probleem beter kan aanpakken, kunt u het natuurlijk ook altijd eerst zelf proberen.

Als u mieren wilt bestrijden, zijn er een paar dingen die u kunt doen. U zou bijvoorbeeld kokend water in het mierennest kunnen laten lopen. Hierdoor zullen de mieren zelf komen te overlijden. Deze methode is echter niet heel effectief, omdat het nooit alle kamers zal bereiken en de koningin zich zo zal blijven voortplanten. U zou deze methode dus echt meerdere keren moeten herhalen. Een andere optie is om gist te strooien, want hier gaan mieren dood aan als ze het eten. Dit zorgt binnen echter voor veel rotzooi en buiten kan het ook de bijen schaden, waardoor deze methode ook erg milieu onvriendelijk is.

Het is daarom beter om de bestrijding van de mieren aan de professionals over te laten. Deze weten precies wat ze moeten doen en kunnen het probleem al gauw voor u oplossen, waardoor u binnen de kortste keren al geen last meer heeft van dit ongedierte.

Voorstelling Group Limas

Mieren voorkomen

Mieren voorkomen is natuurlijk nog beter dan deze bestrijden. Als het aankomt op het voorkomen van mieren in huis, zijn er gelukkig een paar dingen die u kunt doen. Zo kunt u bijvoorbeeld bepaalde planten neerzetten, zoals bieslook of lavendel. Ook is het belangrijk om etensresten altijd goed af te dekken, want hier komen ze namelijk graag op af. Verder helpt een schoon huis ook goed tegen de komst van mieren. Als laatste kunt u mieren voorkomen door alle naden en kieren van het huis goed af te dichten, zodat de mieren niet naar binnen kunnen komen.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Waarom Group Limas inhuren?

Wanneer u last heeft van mieren in huis, is het inhuren van een professioneel bedrijf, zoals Group Limas, de beste optie. Op deze manier weet u zeker dat de mieren ook echt weg zijn en ze niet ineens terug zullen komen.

De experts van Group Limas gaan altijd veilig en professioneel te werk. Hiermee voorkomt u dat u de situatie mogelijk verkeerd oplost, waarbij de mieren gewoon weer terugkomen. Ook hoeft u zo niet allerlei ineffectieve methodes te gaan gebruiken die uiteindelijk toch niet werken.

Wanneer u Group Limas inhuurt, weet u zeker dat het hele probleem wordt opgelost en u zo geen last meer zult hebben van de mieren in huis. Onze experts gebruiken namelijk krachtige bestrijdingsmiddelen die een consument niet zomaar kan kopen. Ook gebruiken de specialisten van Group Limas altijd de juiste technieken, waarmee de mieren bestrijding altijd succesvol is. Als laatste zullen onze experts u nog advies geven over hoe u overlast door mieren in de toekomst zou kunnen voorkomen. Op deze manier proberen wij u altijd verder te helpen.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u Group Limas inhuurt, zullen wij als eerste een diagnose stellen. Hierbij stellen onze medewerkers vast wat nu precies het probleem is, zoals in uw geval dan mieren in huis. Dankzij deze diagnose kunnen wij vervolgens de juiste strategie bedenken. Ieder probleem met ongedierte is weer net een beetje anders, waardoor er ook telkens een andere strategie nodig is. Van deze strategie zullen onze experts een implementatieplan opstellen, waarin precies staat hoe ze te werk willen gaan en welke stappen zij zullen ondernemen om zo de mieren te bestrijden.

Hierna is het tijd voor de uitvoering van het plan. De specialisten van Group Limas komen dan bij u langs en zullen beginnen aan de bestrijding van de mieren. Tijdens deze uitvoering zal u ook altijd alleen maar experts krijgen die precies weten wat ze moeten doen. Ook hebben wij altijd andere experts die de stappen controleren, zodat we zeker kunnen weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt.

Wij vinden het bij Group Limas ontzettend belangrijk dat de klant echt tevreden is en daarom komen we altijd nog even bij u terug na afloop van de werkzaamheden. Wij zullen na de bestrijding van de mieren namelijk nog contact met u opnemen om na te gaan of het probleem naar tevredenheid is opgelost, zodat wij zeker weten dat alles goed is gegaan.