Skip to content

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden

Muizen in huis komen vaker voor dan u misschien zou denken. Ze zijn te herkennen aan de keutels die ze achterlaten of de trippelende pootjes die u wellicht in het plafond kunt horen. Uiteraard wilt u zo snel mogelijk van dit ongedierte af komen en ze laten bestrijden. Hiervoor kunt u het beste een bedrijf inhuren dat al jaren aan ervaring heeft met ongediertebestrijding, zoals Group Limas. Onze experts weten precies hoe ze het beste muizen in huis kunnen bestrijden en hoe ze dit met zo min mogelijk overlast moeten doen. Op deze manier bent u niet alleen binnen de kortste keren verlost van het ongedierte, maar heeft u er ook weinig last van wanneer onze medewerkers bezig zijn.

Muizen bestrijden

Waarom moet u muizen zo snel mogelijk laten bestrijden?

Wanneer u last heeft van muizen in huis, is het belangrijk dat u deze zo snel mogelijk laat bestrijden door een professional. Muizen zijn namelijk hartstikke ongezond voor mensen en vormen dus een gezondheidsrisico voor u en uw familie. Wanneer de muizen in uw huis leven, laten ze hun uitwerpselen en urine achter. Deze troep kan allerlei ziektes met zich mee brengen, zoals bijvoorbeeld de ziekte van Weil of zelfs het Hantavirus. De kans op een besmetting hierbij is groot, aangezien aanraking of contact via de lucht al genoeg is.

Bij last van muizen in huis, moet u deze dus zo snel mogelijk laten bestrijden. Hoe langer de muizen niet weggehaald worden, des te groter dat het gezondheidsrisico voor u en uw familie is. Laat het probleem daarom niet te lang voortduren en bel al direct aan het begin een ongediertebestrijder. Deze kan u verder helpen en voorkomen dat u of iemand van uw gezin ziek wordt van dit ongedierte.

Direct een offerte aanvragen!

Kunt u zelf muizen bestrijden?

Veel mensen zullen het liefste zelf willen proberen om de muizen te bestrijden, voordat ze de hulp van een professional inroepen. Hoewel het inschakelen van een professioneel bedrijf wordt aangeraden, kunt u natuurlijk ook zelf proberen om de muizen te bestrijden.

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om zelf de muizen te bestrijden in huis. Zo kunt u bijvoorbeeld vergif neerzetten op de plekken waar de muizen zich bevinden. Hierbij moet u er echter wel op letten dat er geen kinderen of huisdieren bij het gif kunnen komen. Ook zou u een muizenklem kunnen proberen. Hiermee plaatst u wat lokaas in een klem en gaat de muis direct dood wanneer deze het lokaas probeert te pakken.

Het plaatsen van gif is echter niet aan te raden, aangezien dit ook schadelijk zou kunnen zijn voor uw eigen gezondheid en gevaarlijk is voor eventuele kinderen. Ook het plaatsen van vallen ziet rommelig uit en het kan altijd even duren voordat deze methode werkt. Daarom is het een beter idee om gewoon een expert in te huren om de muizen in huis voor u te bestrijden. Wanneer u Group Limas om hulp vraagt, weet u zeker dat uw muizenprobleem snel en goed opgelost zal worden.

Voorstelling Group Limas

Muizen in huis voorkomen

In plaats van muizen in huis bestrijden, is het natuurlijk veel beter om deze in eerste instantie al te voorkomen. Gelukkig zijn er een aantal dingen die u hiervoor kunt doen. Zo kunt u bijvoorbeeld alle gaten en kieren in het huis dichten met een speciale antimuis kit. Door alle gaatjes dicht te stoppen waar muizen naar binnen zouden kunnen komen, voorkomt u dat dit ongedierte uw huis binnenkomt.

Ook is het belangrijk om al uw voedsel in goedafgesloten verpakkingen of bakken te bewaren. Hiermee zorgt u ervoor dat de muizen niet op dit eten af kunnen komen. Daarnaast is het belangrijk dat u goed schoonmaakt in huis. Laat geen kruimels in of op het fornuis of de keukenkastjes liggen, want dit kan allemaal muizen aantrekken. Ruim ook al het afval goed op, aangezien muizen dit vaker gebruiken als schuilplaats of zelfs nestmateriaal.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Waarom Group Limas inhuren?

Indien u last heeft van muizen en deze graag wilt bestrijden, is het inhuren van een professioneel bedrijf, zoals Group Limas, de beste oplossing. Het zou wellicht goedkoper kunnen zijn om het bestrijden zelf te proberen, maar er komen toch een hoop voordelen kijken bij het inhuren van Group Limas voor deze ingewikkelde klus.

Zo zullen de experts van Group Limas altijd veilig en professioneel te werk gaan. Op deze manier voorkomt u dat u de situatie mogelijk verkeerd oplost, waarbij de muizen gewoon weer terug zouden kunnen komen of dat u per ongeluk in aanraking komt met de ziektes van deze dieren. Daarbij kan het u ook vaak geld en moeite besparen. Veel mensen kopen en proberen allerlei middeltjes om van muizen af te komen, maar weten vervolgens niet zeker of dit ook daadwerkelijk zal helpen.

Wanneer u Group Limas inhuurt, weet u zeker dat het hele probleem wordt opgelost en u zo geen overlast meer zal hebben van de muizen. Onze experts gebruiken namelijk krachtige bestrijdingsmiddelen die een consument niet zomaar kan kopen. Ook gebruiken onze specialisten van Group Limas altijd de juiste technieken, waarmee u binnen de kortste keren al geen last meer zult hebben van vieze muizen in uw woning. Als laatste zullen onze experts u nog advies geven over hoe u de muizen in de toekomst zou kunnen voorkomen. Op deze manier proberen wij u altijd verder te helpen.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u Group Limas inhuurt, zullen wij als eerste een diagnose stellen. Hierbij stellen onze medewerkers vast wat nu precies het probleem is, zoals in uw geval dan de muizen in uw woning. Dankzij deze diagnose kunnen wij vervolgens de juiste strategie bedenken. Ieder probleem met ongedierte is weer net een beetje anders, waardoor er ook telkens een andere strategie nodig is. Van deze strategie zullen onze experts een implementatieplan opstellen, waarin precies staat hoe ze te werk willen gaan en welke stappen zij zullen ondernemen om zo de muizen uit uw woning te bestrijden.

Hierna is het tijd voor de uitvoering van het plan. De specialisten van Group Limas komen dan bij u langs en zullen beginnen aan de bestrijding van de muizen. Tijdens deze uitvoering zal u ook alleen maar te maken krijgen met experts die precies weten wat ze moeten doen. Ook hebben wij altijd andere experts die de stappen controleren, zodat we zeker kunnen weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt.

Wij vinden het bij Group Limas ontzettend belangrijk dat de klant echt tevreden is en daarom komen we altijd nog even bij u terug na afloop van de werkzaamheden. Wij zullen na de bestrijding van de muizen namelijk nog contact met u opnemen om na te gaan of het probleem naar tevredenheid is opgelost om zeker te weten dat alles goed is gegaan.