Skip to content

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Heeft u thuis last van verschillende soorten ongedierte? Dit kunnen bijvoorbeeld muggen, vlooien of kakkerlakken, maar ook motten, vliegen, mieren, wespen, kevers, ratten, mijten, motmuggen of bedwantsen zijn. Als u last hebt van ongedierte, is het belangrijk om ongediertebestrijding in te zetten om het probleem op te lossen.

Ongediertebestrijding

Waarom ongediertebestrijding?

Ongedierte in huis of op kantoor is heel vervelend. Zo kunnen allereerst verschillende soorten ongedierte een hoop schade aanrichten in uw woning. Muizen en zilvervisjes kunnen bijvoorbeeld schade toebrengen aan uw meubilair, eten, schilderijen of kleding. Een andere reden waarom u ongedierte moet bestrijden is omdat deze vaak ook slecht zijn voor uw gezondheid. Zo zorgen bedwantsen regelmatig voor allergische reacties en huidinfecties bij mensen. Kakkerlakken zijn een ander soort ongedierte die weliswaar geen materiële schade aanrichten, maar die wel voor gezondheidsproblemen kunnen zorgen.

Wanneer u dus last heeft van ongedierte, ongeacht of dit in uw huis of op uw werk is, is het ontzettend belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Als u hier te lang mee wacht, zou de schade steeds groter kunnen worden en dat willen we natuurlijk graag voorkomen. Daarom is het belangrijk dat u op tijd Group Limas inschakelt als u niet van het ongedierte af kunt komen. Dan kunnen wij op tijd langskomen en ervoor zorgen dat al het ongedierte in een mum van tijd en met zo min mogelijk overlast is verdwenen.

Wanneer u dus last heeft ongedierte, ongeacht of dit in uw huis of op uw werk is, is het ontzettend belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Als u hier te lang mee wacht, zou de schade steeds groter kunnen worden en dat willen we natuurlijk graag voorkomen. Daarom is het belangrijk dat u op tijd Limas Group inschakelt als u niet van het ongedierte af kunt komen. Dan kunnen wij op tijd langskomen en ervoor zorgen dat al het ongedierte in een mum van tijd en met zo min mogelijk overlast is verdwenen.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!

Tips voor ongediertebestrijding

Als het aankomt op ongedierte in uw huis of op uw werk, is voorkomen natuurlijk nog altijd beter dan het oplossen. Ongedierte is namelijk erg vervelend, maar gelukkig zijn er een aantal stappen die u kunt ondernemen om deze overlast te voorkomen.

Zo kunt u bijvoorbeeld alle boomtakken of struiken weghalen die het huis raken. Deze planten dienen vaak namelijk als een soort van brug waarmee het ongedierte in uw huis kan komen. Ook is het belangrijk om uw huis op barsten en kloven te inspecteren aan de buitenkant van uw huis. Hier kunnen namelijk ook allerlei beestjes door naar binnen komen.

Een andere manier om ongedierte te voorkomen is door ervoor te zorgen dat er geen afval, onkruid of stilstaand water zich om het huis heen bevindt. Al deze dingen zijn namelijk voedingsbronnen voor het ongedierte. Als laatste zijn voedingsmiddelen ook vaak een grote bron van ongedierte. Zij komen namelijk op het voedsel af. Zorg er daarom voor dat je alle voedingsmiddelen goed hebt opgeborgen in een afgesloten verpakking of in een doosje of hersluitbare zak. Op deze manier kunnen er geen beestjes op af komen.

Voorstelling Group Limas

Een professioneel bedrijf van ongediertebestrijders.

Voordat u een expert, zoals Group Limas, inschakelt, zijn er ook nog een aantal stappen die u zelf kunt nemen. In sommige gevallen kunt u het probleem op deze manier al oplossen, nog voordat ongediertebestrijders of een expert in ongediertebestrijding te pas moet komen.

Er zijn een paar dingen die u zou kunnen doen om ongedierte te bestrijden. Zo kunt u bijvoorbeeld ongedierte vangen door middel van lokaas of vallen. De meeste soorten komen namelijk op voedsel af, waardoor u ze dus ook kunt vangen door voedsel als lokaas te gebruiken.

Een andere methode is om giftige chemicaliën en insecticiden te gebruiken om zo van het ongedierte in uw huis af te komen. Hierbij is het echter wel ontzettend belangrijk om de handleiding van de verpakking te lezen. De stoffen in deze middelen kunnen namelijk erg giftig zijn, waardoor het bestrijden van ongedierte hiermee beter aan een expert overgelaten kan worden. Bij Group Limas hebben we namelijk al veel ervaring in het bestrijden van ongedierte en weten we zo ook hoe we alles op een veilige manier moeten gebruiken.

Tot slot kunt u ongediertebestrijding uitvoeren door gebruik te maken van verjaagmiddelen. Zo zou u bijvoorbeeld een elektronische verjager kunnen kopen om zo muizen te verjagen. Verjagers die worden gecombineerd met een afwerende geur doen het overigens ook heel goed om het ongedierte weer weg te jagen.

24/7 CONTACT

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere opdrachten voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

ongedierte bestrijden voor zowel particulieren en bedrijven

Bij last van ongedierte op uw werk of in huis is het echter wel heel belangrijk dat het goed wordt opgelost. Dit zou u natuurlijk zelf kunnen proberen, maar bij Group Limas helpen we u ook heel graag met uw probleem. Voordat u ons inhuurt voor de ongediertebestrijding, is het echter wel belangrijk dat u weet wat voor ongedierte wij allemaal bestrijden.

Bij Group Limas kunt u altijd terecht voor de bestrijding van verschillende soorten ongedierte. Zo zijn wij inmiddels expert in het bestrijden van knaagdieren zoals ratten, muizen en konijnen en bestrijden we ook al vele jaren insecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vliegen, kakkerlakken, mieren, zilvervisjes, vlooien, motten, kevers, wespen en bedwantsen.

Verder bestrijden we bij Group Limas ook nog spinnen en mijten, vogels, marters, mollen, de processierups, fumigatie en houtborende insecten, zoals de boktor, houtworm of memel.

Last van muizen of andere ongedierte in huis? zo gaan wij te werk!

Wanneer u Group Limas inhuurt om uw ongedierte te bestrijden, zullen wij eerst kijken wat de beste oplossing voor het probleem is. Wij vinden het namelijk onnodig om milieuvervuilende, giftige chemicaliën te gebruiken als het probleem met een paar goede vallen ook opgelost kan worden.

Nadat u een afspraak heeft ingepland, zullen de professionals van Group Limas zo snel mogelijk bij u langskomen om het ongedierte te bestrijden. Hiervoor gebruiken wij verschillende methoden, afhankelijk van wat het beste past bij de situatie.

De medewerkers van Group Limas zijn tevens stuk voor stuk professionals. Dit betekent dat zij niet alleen het ongedierte voor u zullen bestrijden, maar er tegelijkertijd ook op zullen letten dat de rest van uw omgeving geen last heeft van de ongediertebestrijding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een winkel, restaurant of een bedrijf. Op deze manier wordt het probleem door Group Limas voor u opgelost, zonder dat u er overlast van hoeft te ervaren.

Als u op zoek bent naar professionele ongediertebestrijding, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende diensten aan voor ongediertebestrijding, zoals ongediertebestrijding en desinfectie. Prijzen ongedierte bestrijding zijn concurrerend en wij garanderen een efficiënte en vakkundige oplossing voor uw ongedierteproblemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Onze professionele medewerkers staan klaar om u te helpen.