Skip to content

Ratten bestrijden

Ratten bestrijden

Ratten in huis zijn ontzettend vies. U wilt hier dan ook zo snel mogelijk van af komen natuurlijk. Wanneer u ratten moet gaan bestrijden, kunt u het beste een bedrijf inhuren dat gespecialiseerd is in ongediertebestrijding, zoals Group Limas. Bij Group Limas hebben we alleen maar experts werken die allemaal precies weten hoe ze op de juiste manier ratten moeten bestrijden.

Ratten bestrijden

Waarom moet u ratten zo snel mogelijk bestrijden?

Wanneer u last heeft van ratten thuis, zal u dit zelf natuurlijk erg vies vinden. Naast het feit dat het men dus erg oncomfortabel en kriebelig maakt, zijn er nog andere gevaren van ratten in huis. Zo kunnen ze enorme overlast veroorzaken. Ratten zullen namelijk gewoon kabels, meubels en balken kapot bijten, waardoor u binnen de kortste keren niet alleen nieuwe meubels moet halen, maar ook voor de rest zal moeten renoveren in het huis. Ook poepen en plassen ratten overal, waardoor uw woning helemaal vies zal worden.

Daarnaast zijn ratten ook nog eens een gevaar voor uw gezondheid. Het zijn namelijk erg onhygiënische beesten en deze kunnen ervoor zorgen dat u erg ziek wordt. Dit ongedierte brengt namelijk vaak een virus of bacterie met zich mee. Het is daarom ontzettend belangrijk dat u ratten zo snel mogelijk laat bestrijden door een professioneel bedrijf. Zij weten namelijk precies wat ze moeten doen om het probleem op de juiste manier op te lossen, waardoor u binnen de kortste keren geen last meer zult hebben van dit vieze ongedierte.

Direct een offerte aanvragen!

Kunt u zelf ratten bestrijden?

Over het algemeen wordt het inschakelen van een professioneel bedrijf sterk aangeraden. Bij Group Limas hebben we namelijk al veel ervaring in de bestrijding van ratten en ander ongedierte en kunnen we u zo altijd op de juiste manier verder helpen met uw probleem.

Er zijn echter genoeg mensen die het probleem het liefste zelf zouden willen oplossen. Dit zou natuurlijk kunnen, maar de kans is hier wel veel kleiner dat men het ook op de juiste manier doet. Een van de dingen die u zou kunnen doen, is het plaatsen van rattengif. Dit gif mag u van de wet echter alleen binnenshuis gebruiken, dus houd daar rekening mee. Het gif wordt in een lokdoos geplaatst en deze kunt u dan ergens neerzetten, maar zorg dat dit buiten het bereik van huisdieren en kinderen is. Het neerzetten van gif is dus geen geweldig idee en daarom zou u beter de hulp van Group Limas kunnen inschakelen. Wij weten precies hoe wij snel de ratten in of rondom uw woning kunnen bestrijden, waardoor de ratten binnen de kortste keren al geen probleem meer vormen.

Voorstelling Group Limas

Ratten voorkomen

Voorkomen is altijd beter dan bestrijden en daarom zijn er gelukkig ook nog een aantal dingen die u kunt doen om ratten in huis te voorkomen. Zo is het heel belangrijk dat u allerlei luchtgaten en spleten dicht maakt. Hier zouden de ratten namelijk door naar binnen kunnen komen. Ook is het belangrijk dat u voedsel in afsluitbare dozen bewaart, zodat ratten hier in ieder geval al niet op af kunnen komen.

Verder is het handig om altijd het openhaardhout of snoeiafval goed op te ruimen. Dit zijn namelijk de perfecte plekken voor ratten om een nestje te beginnen, waardoor u binnen de kortste keren last zult hebben van meerdere ratten. Als laatste is het heel belangrijk dat u geen eten laat rondslingeren en dat er geen afval rondom het huis ligt. Deze kunnen namelijk ook allebei ratten aantrekken en dat wilt u natuurlijk voorkomen.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Waarom Group Limas inhuren?

Indien u last heeft van ratten en deze wilt bestrijden, is het inhuren van een professioneel bedrijf, zoals Group Limas, uw beste oplossing. Het zou wellicht goedkoper kunnen zijn om het bestrijden zelf te proberen, maar er komen toch een hoop voordelen kijken bij het inhuren van Group Limas voor deze ingewikkelde klus.

Zo zullen de experts van Group Limas altijd veilig en professioneel te werk gaan. Op deze manier voorkomt u dat u de situatie mogelijk verkeerd oplost, waarbij de ratten gewoon weer terug zouden kunnen komen of dat u per ongeluk in aanraking komt met de ziektes van deze dieren. Daarbij kan het u ook vaak geld en moeite besparen. Veel mensen kopen en proberen allerlei middeltjes om van ratten af te komen, maar weten vervolgens niet zeker of dit ook daadwerkelijk zal helpen.

Wanneer u Group Limas inhuurt, weet u zeker dat het hele probleem wordt opgelost en u zo geen overlast meer zal hebben van de ratten. Onze experts gebruiken namelijk krachtige bestrijdingsmiddelen die een consument niet zomaar kan kopen. Ook gebruiken onze specialisten van Group Limas altijd de juiste technieken, waarmee u binnen de kortste keren al geen last meer zult hebben van vieze ratten in uw woning. Als laatste zullen onze experts u nog advies geven over hoe u de ratten in de toekomst zou kunnen voorkomen. Op deze manier proberen wij u altijd verder te helpen.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u Group Limas inhuurt, zullen wij als eerste een diagnose stellen. Hierbij stellen onze medewerkers vast wat nu precies het probleem is, zoals in uw geval dan de ratten in uw woning. Dankzij deze diagnose kunnen wij vervolgens de juiste strategie bedenken. Ieder probleem met ongedierte is weer net een beetje anders, waardoor er ook telkens een andere strategie nodig is. Van deze strategie zullen onze experts een implementatieplan opstellen, waarin precies staat hoe ze te werk willen gaan en welke stappen zij zullen ondernemen om zo de ratten uit uw woning te bestrijden.

Hierna is het tijd voor de uitvoering van het plan. De specialisten van Group Limas komen dan bij u langs en zullen beginnen aan de bestrijding van de ratten. Tijdens deze uitvoering zal u ook alleen maar te maken krijgen met experts die precies weten wat ze moeten doen. Ook hebben wij altijd andere experts die de stappen controleren, zodat we zeker kunnen weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt.

Wij vinden het bij Group Limas ontzettend belangrijk dat de klant echt tevreden is en daarom komen we altijd nog even bij u terug na afloop van de werkzaamheden. Wij zullen na de bestrijding namelijk nog contact met u opnemen om na te gaan of het probleem naar tevredenheid is opgelost om zeker te weten dat alles goed is gegaan.