Skip to content

Rattenvanger

Rattenvanger

Soms kan het voorkomen dat u ineens ratten aantreft bij u thuis. Wanneer u last heeft van ratten dan wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Het beste is om in zo’n geval een professionele rattenvanger in te huren, zoals Group Limas. Al onze medewerkers weten exact hoe ze de overlast van ratten in uw huis het beste en het snelste moeten oplossen.

Ratten bestrijden
Rattenvanger

Wat voor schade richten ratten aan?

Ratten zijn een soort ongedierte die ontzettend veel overlast en schade kunnen veroorzaken. In de eerste plaats is het een gevaar voor de gezondheid van u en uw familie als u dit ongedierte in huis heeft. Ratten dragen namelijk allerlei ziektes mee en deze kunnen ze al snel aan u overdragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verspreiding van Leptospirose, Salmonella, Rattenbeetziekte en zelfs de pest. Ratten kunnen daarnaast ook nog een aantal andere ziektes verspreiden, zoals bijvoorbeeld het hantavirus, tyfus en lymfatische choriomeningitis. Ook kunnen ratten allerlei parasieten met zich meedragen die vervolgens in uw huis terechtkomen, zoals mijten, ringwormen, lintwormen, vlooien, aaltjes en teken.

Naast het gezondheidsrisico brengen ratten ook nog veel schade aan. Ratten zullen ieder soort voedsel wat ze tegenkomen opeten waarbij ze u ook kunnen besmetten wanneer u van hetzelfde voedsel eet. Ratten laten namelijk urine en uitwerpselen achter waarmee ze het voedsel makkelijk kunnen besmetten.

Verder brengen ratten ook schade toe aan de rest van uw huis. Ze kunnen namelijk door van alles heen knagen, en dit kan u veel overlast opleveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leidingen of elektrische kabels, wat zelfs brandgevaar oplevert. Het is daarom ontzettend belangrijk dat u zo snel mogelijk een rattenvanger inhuurt wanneer u last heeft van ratten. Op deze manier wordt er niemand ziek en wordt er zo min mogelijk overlast veroorzaakt door dit ongedierte.

Direct een offerte aanvragen!

Ratten voorkomen

Als het aankomt op ratten is het veel beter om dit ongedierte gewoon te voorkomen dan te bestrijden. Gelukkig zijn er een aantal dingen die u kunt doen. Zo is het heel belangrijk dat u allerlei luchtgaten en spleten dicht maakt. Hier zouden de ratten namelijk door naar binnen kunnen komen. Ook is het belangrijk dat u voedsel in afsluitbare dozen bewaart waar ratten in ieder geval niet op af kunnen komen.

Verder is het handig om altijd het openhaardhout of snoeiafval goed op te ruimen. Dit zijn namelijk de perfecte plekken voor ratten om een nestje te beginnen, waardoor u binnen de kortste keren last zult hebben van meerdere ratten. Als laatste is het heel belangrijk dat u geen eten laat rondslingeren en dat er geen afval rondom het huis ligt. Deze kunnen ratten aantrekken en dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Voorstelling Group Limas

Waarom Limas Group inhuren?

Indien u last heeft van ratten en deze wilt bestrijden, is het inhuren van een professionele rattenvanger uw beste oplossing.  Onze experts weten precies wat ze doen en helpen u graag bij het verwijderen van ratten. 

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

de experts van Group limas

De experts van Group Limas zullen altijd veilig en professioneel te werk gaan. Op deze manier voorkomt u dat u de situatie mogelijk verkeerd oplost, waarbij de ratten gewoon weer terug zouden kunnen komen of dat u per ongeluk in aanraking komt met de ziektes van deze dieren. Daarbij kan het inhuren van een professionele rattenvanger u ook vaak geld en moeite besparen. Veel mensen kopen en proberen allerlei middeltjes om van ratten af te komen, maar weten vervolgens niet zeker of dit ook daadwerkelijk zal helpen.

Wanneer u Group Limas inhuurt weet u zeker dat het hele probleem wordt opgelost en u zo geen overlast meer zal hebben van de ratten. Onze experts gebruiken namelijk krachtige bestrijdingsmiddelen die een consument niet zomaar kan kopen. Ook gebruiken onze specialisten altijd de juiste technieken waarmee u binnen de kortste keren al geen last meer zult hebben van vieze ratten in uw woning of kantoor. Als laatste zullen onze experts u nog advies geven over hoe u de ratten in de toekomst zou kunnen voorkomen. Op deze manier proberen wij u altijd verder te helpen.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u Group Limas inhuurt, zullen wij als eerste een diagnose stellen. Hierbij stellen onze medewerkers vast wat nu precies het probleem is, zoals in uw geval dan de ratten in uw woning. Ook zullen wij hierbij de rattensoort identificeren en al hun nesten lokaliseren. Dankzij deze diagnose kunnen wij vervolgens de juiste strategie bedenken. Ieder probleem met ongedierte is weer anders, waardoor er ook telkens een andere strategie nodig is. Van deze strategie zullen onze experts een implementatieplan opstellen waarin precies staat hoe ze te werk willen gaan en welke stappen zij zullen ondernemen om zo de ratten uit uw woning te bestrijden.

Hierna is het tijd voor de uitvoering van het plan. De rattenvangers van Group Limas komen dan bij u langs en zullen beginnen aan de bestrijding van de ratten. Tijdens deze uitvoering zal u ook alleen maar te maken krijgen met experts die precies weten wat ze moeten doen. Ook hebben wij altijd andere experts die de stappen controleren, zodat we zeker weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt.

Wij vinden het bij Group Limas ontzettend belangrijk dat de klant echt tevreden is en daarom komen we altijd nog even bij u terug na afloop van de werkzaamheden. Wij zullen na de bestrijding namelijk nog contact met u opnemen om na te gaan of het probleem naar tevredenheid is opgelost om er zeker van te zijn dat alles goed is gegaan.