Skip to content

Schilderwerken

Schilder nodig?

Als u op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf voor uw schilderwerken, dan bent u bij Group Limas aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten schilderwerken, van binnen- tot buitenschilderwerken en van residentiële tot commerciële projecten. Op deze pagina zullen we dieper ingaan op onze diensten, kwaliteit, prijzen en hoe u een offerte voor schilderwerken kunt aanvragen bij ons.

schilder

Onze schilderdiensten

Bij Group Limas bieden wij een breed scala aan schilderdiensten aan, waaronder:

  • Binnen- en buitenschilderwerken: Onze schilders zijn ervaren in het schilderen van binnen- en buitengevels, muren, plafonds, deuren, ramen, trappenhuizen en nog veel meer.
  • Residentiële schilderwerken: Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van woningen en appartementen, van kleine tot grote projecten.
  • Commerciële schilderwerken: Ook voor commerciële projecten zoals kantoren, winkels en restaurants staan wij voor u klaar.
  • Industriële schilderwerken: Voor industriële gebouwen en constructies bieden wij schilderwerken aan die bestand zijn tegen de meest extreme omstandigheden.

Onze kwaliteit

Bij Group Limas streven we naar de hoogste kwaliteit in onze schilderwerken. Daarom werken we alleen met professionele schilders die een jarenlange ervaring hebben. Onze schilders zijn gecertificeerd en hebben kennis van de nieuwste schildertechnieken en -materialen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige verfmerken om ervoor te zorgen dat uw schilderwerk er niet alleen mooi uitziet, maar ook duurzaam is.

Prijs schilderwerken

Bij Group Limas bieden we kwalitatief hoogwaardige schilderwerken tegen eerlijke prijzen. Onze prijzen zijn afhankelijk van het type schilderwerk, de grootte van het project en de gebruikte materialen. Wij stellen voor elk project een persoonlijke offerte op, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten. Op deze manier bieden wij transparantie en duidelijkheid over de kosten van uw schilderwerk.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!

Offerte schilderwerken

Wilt u graag een offerte ontvangen voor uw schilderwerken? Bij Group Limas kunt u eenvoudig een offerte aanvragen via het offerte formulier op onze website. Vul het formulier in met uw gegevens en een beschrijving van uw project. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak komen wij graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en uw wensen te bespreken. Vervolgens stellen wij een persoonlijke offerte op die aansluit bij uw wensen en budget. Op deze manier bieden wij transparantie en duidelijkheid over de kosten van uw schilderwerk. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan via ons offerte formulier!

Voorstelling Group Limas

Schilders

Bij Group Limas werken wij uitsluitend met professionele schilders die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Onze schilders zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in het vak. Zij weten als geen ander hoe ze uw schilderwerk tot in de puntjes kunnen afwerken en hebben oog voor detail. Ook hechten wij veel waarde aan goede communicatie en klanttevredenheid. Onze schilders zullen altijd goed naar uw wensen en verwachtingen luisteren en deze meenemen in het schilderproces.

 

Kwaliteit

Bij Group Limas staan we voor kwaliteit en vakmanschap. Onze schilders zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in het vak. Wij gebruiken alleen hoogwaardige verfmerken om ervoor te zorgen dat uw schilderwerk er niet alleen mooi uitziet, maar ook duurzaam is.

Bij Group Limas staat de klant centraal. Wij luisteren altijd naar uw wensen en verwachtingen en zorgen voor een persoonlijke aanpak. Ook hechten wij veel waarde aan goede communicatie en klanttevredenheid.

Bij Group Limas bieden wij transparantie en duidelijkheid over de kosten van uw schilderwerk. Wij stellen voor elk project een persoonlijke offerte op, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten.

Bij Group Limas bieden wij een breed scala aan schilderdiensten aan, van binnen- en buitenschilderwerken tot industriële schilderwerken. Voor elk type schilderwerk kunt u bij ons terecht.

24/7 CONTACT

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Wij zorgen voor uw omgeving

BOUWBEDRIJF ANTWERPEN

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere opdrachten voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Offerte ontvangen?

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf voor uw schilderwerken? Group Limas staat voor u klaar! Wij bieden een breed scala aan schilderdiensten aan, van binnen- en buitenschilderwerken tot industriële schilderwerken. Onze schilders zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in het vak. Bij Group Limas staat de klant centraal en bieden wij transparantie en duidelijkheid over de kosten van uw schilderwerk. Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via onze website of telefoonnummer.