Skip to content

Schimmel op muur verwijderen

Schimmel op muur verwijderen

Hoewel schimmelgroei niet altijd serieus wordt genomen, zou dit wel moeten. Schimmel op de muur groeit namelijk gewoon door, waardoor de overlast van de schimmel ook steeds erger wordt. Het is daarom belangrijk om schimmel op de muur in een vroeg stadium te verwijderen. Op deze manier voorkomt u dat het zich verder kan verspreiden en het dan nog moeilijker is om alles weer schimmelvrij te krijgen.

Schimmel op muur verwijderen
Zwarte schimmel verwijderen

Waarom u schimmel op de muur zo snel mogelijk moet laten verwijderen

Zoals gezegd kan schimmel op de muur zich razendsnel verspreiden. Hoe meer schimmel er is, hoe sneller en meer het zich ook kan verspreiden. De reden dat het op tijd verwijderen van schimmel of zwarte schimmels zo belangrijk is, is omdat schimmel erg slecht kan zijn voor de gezondheid. Zo kunt u er bijvoorbeeld ademhalingsproblemen van krijgen of zelfs astma of bronchitis. 

Verder kan uw algemene lichamelijke conditie er achteruit van gaan door het contact met schimmel. Dit merkt u aan meer uitputting, vermoeidheid en slapeloosheid. Als laatste zijn er ook nog een aantal uitwendige verschijnselen van ziekte door schimmel. Zo zouden u of uw familie last kunnen krijgen van brandende ogen, roodheid of huiduitslag op het lichaam.

Dit alles wilt u natuurlijk liever voorkomen en daarom is het zo belangrijk dat schimmel op de muur zo snel mogelijk verwijderd wordt. Het verwijderen van schimmel kunt u het beste overlaten aan professionals, zoals bijvoorbeeld de medewerkers van Limas Group. Onze medewerkers weten precies wat ze moeten doen, waardoor u al snel weer af bent van de schimmel op uw muren.

Direct een offerte aanvragen!

Kunt u zelf schimmel verwijderen?

Hoewel het inhuren van een expert wordt aangeraden bij schimmel op de muur, kunt u ook zelf proberen om het te verwijderen. Een van de belangrijkste stappen hierbij is dat u het juiste product uitkiest. Er zijn namelijk veel schoonmaakmiddelen om uit te kiezen, die u vervolgens kunt gebruiken met een schrobborstel of poetsdoek.

Het is echter wel belangrijk dat u goed beschermd bent tegen deze giftige stoffen, want dit is natuurlijk ook slecht voor uw gezondheid. Dit is dan ook de reden dat het verwijderen van schimmel op de muur beter aan experts kan worden overgelaten. Bij Limas Group staan we altijd voor u klaar en helpen we u graag om de schimmel op uw muren te verwijderen. Op deze manier voorkomt u gezondheidsrisico’s en kunt u al snel weer genieten van een schimmelvrije woning.

Voorstelling Group Limas

Schimmel op de muur voorkomen

Voorkomen is altijd beter dan het verwijderen van schimmel en gelukkig zijn er een aantal dingen die u kunt doen. Een van deze preventieve maatregelen is bijvoorbeeld het uitkiezen van de juiste verf uitkiezen voor op uw muren. Er bestaat namelijk anti-schimmelverf waarmee u de muren kunt schilderen. Deze verf zal er vervolgens voor zorgen dat de kans op schimmel op de muur een stuk kleiner wordt.

Ook kunt u bijvoorbeeld behang aanbrengen. Veel behang is luchtdoorlatend en als u kiest voor een soort behang die zoveel mogelijk lucht doorlaat, is de kans ook veel kleiner dat er vocht vastgehouden wordt en er zo schimmel op de muur groeit. Het is belangrijk dat u dit soort maatregelen neemt om te voorkomen dat er (opnieuw) schimmel groeit op uw muren. Verder is het natuurlijk heel belangrijk dat u zorgt voor een goede ventilatie in de woning. Besteed hierbij extra aandacht aan de vochtige ruimtes, want hier groeit schimmel sneller op de muur. Schimmelgroei is slecht voor uw gezondheid en is een heleboel gedoe om weer te verwijderen, dus onderneem de juiste stappen om dit te voorkomen.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw schimmel overlast.

+32(0)3 298 01 01

BOUWBEDRIJF ANTWERPEN

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Waarom Group Limas inhuren?

Als het aankomt op het verwijderen van schimmel op de muur, kunt u het beste de hulp van Group Limas inschakelen. Onze experts hebben namelijk al jarenlang ervaring en kunnen u zo op de juiste manier helpen. Hoewel u misschien denkt dat het goedkoper is om zelf de schimmel van de muur te verwijderen, is dit uiteindelijk lang niet altijd het geval en komen er daarnaast nog genoeg andere voordelen kijken bij het inhuren van Group Limas.

Zo zullen de experts van Group Limas altijd veilig en professioneel te werk gaan. Het verwijderen van schimmel is niet zo simpel en op deze manier hoeft u ook niet zelf in contact te komen hiermee, aangezien het erg slecht is voor uw gezondheid.

Wanneer u Group Limas inhuurt, weet u dus zeker dat het hele probleem wordt opgelost en u zo geen last meer zult hebben van de schimmel op uw muren. Onze experts gebruiken namelijk krachtige bestrijdingsmiddelen die een consument niet zomaar kan kopen. Ook gebruiken onze specialisten van Group Limas altijd de juiste technieken, waarmee u binnen de kortste keren al geen last meer zult hebben van schimmelgroei op uw muren. Als laatste zullen onze experts u nog advies geven over hoe u schimmelgroei in de toekomst zou kunnen voorkomen. Op deze manier proberen wij u altijd verder te helpen.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u Group Limas inhuurt, zullen wij als eerste een diagnose stellen. Hierbij stellen onze medewerkers vast wat nu precies het probleem is, zoals in uw geval dan schimmel op de muur. Dankzij deze diagnose kunnen wij vervolgens de juiste strategie bedenken. Ieder geval met schimmelgroei op de muren is weer net een beetje anders, waardoor er ook telkens een andere strategie nodig is. Van deze strategie zullen onze experts een implementatieplan opstellen, waarin precies staat hoe ze te werk willen gaan en welke stappen zij zullen ondernemen om zo de schimmel van de muren te verwijderen.

Hierna is het tijd voor de uitvoering van het plan. De specialisten van Group Limas komen dan bij u langs en zullen beginnen aan het verwijderen van de schimmel op de muur. Tijdens deze uitvoering zal u alleen maar te maken krijgen met experts die precies weten wat ze moeten doen. Ook hebben wij altijd andere experts die de stappen controleren, zodat we zeker kunnen weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt.

Wij vinden het bij Group Limas ontzettend belangrijk dat de klant echt tevreden is en daarom komen we altijd nog even bij u terug na afloop van de werkzaamheden. Wij zullen na het verwijderen van de schimmel namelijk nog contact met u opnemen om na te gaan of het probleem naar tevredenheid is opgelost om zeker te weten dat alles goed is gegaan.