Skip to content

Schimmel verwijderen

Schimmel verwijderen

Schimmelgroei wordt niet altijd serieus genomen, hoewel dit wel zou moeten. Schimmel blijft namelijk vaak doorgroeien en de overlast hiervan wordt zo ook alleen maar erger. Daarom is het belangrijk dat schimmel al in een vroeg stadium verwijderd wordt. Op deze manier voorkomt u dat het zich verder kan verspreiden en het dan nog moeilijker is om alles weer schimmelvrij te krijgen.

Schimmel verwijderen
Zwarte schimmel verwijderen

Waarom u schimmel zo snel mogelijk moet laten verwijderen

Zoals gezegd kan schimmel zich razendsnel verspreiden. Hoe meer schimmel er is, hoe sneller en meer het zich ook kan verspreiden. De reden dat het op tijd verwijderen van schimmel zo belangrijk is, is omdat schimmel erg slecht kan zijn voor de gezondheid. Zo kunt u er bijvoorbeeld ademhalingsproblemen van krijgen of zelfs astma of bronchitis. Verder zou uw algemene lichamelijke conditie achteruit kunnen gaan van het contact met schimmel. Dit merkt u aan meer uitputting, vermoeidheid en slapeloosheid. Als laatste zijn er ook nog oppervlakkige verschijnselen van ziekte door schimmel. Zo zouden u of uw familie last kunnen krijgen van brandende ogen, roodheid of huiduitslag op het lichaam.

Dit alles wilt u natuurlijk liever voorkomen en daarom is het zo belangrijk dat schimmel zo snel mogelijk verwijderd wordt. Het verwijderen van schimmel kunt u het beste overlaten aan een professional, zoals bijvoorbeeld Group Limas. Onze medewerkers weten precies wat ze moeten doen, waardoor u al snel weer af bent van de schimmel in uw woning.

Direct een offerte aanvragen!

Kunt u zelf schimmel verwijderen?

Hoewel het inhuren van een expert wordt aangeraden bij schimmel in uw woning, kunt u ook zelf proberen om het te verwijderen. Een van de belangrijkste stappen hierbij is dat u het juiste product uitkiest. Er zijn veel schoonmaakmiddelen om uit te kiezen en deze kunt u gebruiken met een schrobborstel of poetsdoek.

U moet echter wel goed beschermd zijn tegen deze giftige stoffen, want dit is natuurlijk ook slecht voor uw gezondheid. Dit is dan ook de reden dat het verwijderen van schimmel of zwarte schimmels beter aan experts kan worden overgelaten. Bij Group Limas staan we altijd voor u klaar en helpen we u graag om de schimmel in uw woning te verwijderen. Op deze manier voorkomt u gezondheidsrisico’s en kunt u al snel weer genieten van een schimmelvrije woning.

Voorstelling Group Limas

Schimmel voorkomen

Voorkomen is altijd beter dan het verwijderen van schimmel en gelukkig zijn er een aantal dingen die u kunt doen. Een van deze preventieve maatregelen is bijvoorbeeld de juiste verf uitkiezen voor op uw muren. Er bestaat namelijk anti-schimmelverf waarmee u de muren kunt schilderen. Op deze manier voorkomt u dat er op deze muren schimmel gaat groeien.

Ook kunt u behang aanbrengen. Wanneer u kiest voor behang dat meer luchtdoorlatend is, is de kans ook veel kleiner dat er vocht vastgehouden wordt en er zo schimmel groeit. Het is belangrijk dat u dit soort maatregelen neemt om te voorkomen dat er (opnieuw) schimmel groeit in uw woning. Schimmelgroei is slecht voor uw gezondheid en is een heleboel gedoe om weer weg te halen, dus onderneem de juiste stappen om dit te voorkomen.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw schimmel overlast.

+32(0)3 298 01 01

BOUWBEDRIJF ANTWERPEN

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Waarom Group Limas inhuren?

Als het aankomt op het verwijderen van schimmel, kunt u het beste de hulp van Group Limas inschakelen. Onze experts hebben namelijk al jaren aan ervaring en kunnen u zo op de juiste manier helpen. Hoewel u misschien denkt dat het goedkoper is om zelf de schimmel te verwijderen, is dit lang niet altijd waar en komen er daarnaast nog genoeg andere voordelen kijken bij het inhuren van Group Limas.

Zo zullen de experts van Group Limas altijd veilig en professioneel te werk gaan. Het verwijderen van schimmel is niet zo simpel en op deze manier hoeft u ook niet zelf in contact te komen hiermee, aangezien het slecht is voor de gezondheid.

Wanneer u Group Limas inhuurt, weet u dus zeker dat het hele probleem wordt opgelost en u zo geen last meer zult hebben van de schimmel. Onze experts gebruiken namelijk krachtige bestrijdingsmiddelen die een consument niet zomaar kan kopen. Ook gebruiken onze specialisten van Group Limas altijd de juiste technieken, waarmee u binnen de kortste keren al geen last meer zult hebben van schimmelgroei in uw woning. Als laatste zullen onze experts u nog advies geven over hoe u schimmelgroei in de toekomst zou kunnen voorkomen. Op deze manier proberen wij u altijd verder te helpen.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u Group Limas inhuurt, zullen wij als eerste een diagnose stellen. Hierbij stellen onze medewerkers vast wat nu precies het probleem is, zoals in uw geval dan schimmelgroei. Dankzij deze diagnose kunnen wij vervolgens de juiste strategie bedenken. Ieder geval met schimmelgroei is weer net een beetje anders, waardoor er ook telkens een andere strategie nodig is. Van deze strategie zullen onze experts een implementatieplan opstellen, waarin precies staat hoe ze te werk willen gaan en welke stappen zij zullen ondernemen om zo de schimmel te verwijderen.

Hierna is het tijd voor de uitvoering van het plan. De specialisten van Group Limas komen dan bij u langs en zullen beginnen aan het verwijderen van de schimmel. Tijdens deze uitvoering zal u alleen maar te maken krijgen met experts die precies weten wat ze moeten doen. Ook hebben wij altijd andere experts die de stappen controleren, zodat we zeker kunnen weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt.

Wij vinden het bij Group Limas ontzettend belangrijk dat de klant echt tevreden is en daarom komen we altijd nog even bij u terug na afloop van de werkzaamheden. Wij zullen na het verwijderen van de schimmel namelijk nog contact met u opnemen om na te gaan of het probleem naar tevredenheid is opgelost om zeker te weten dat alles goed is gegaan.