Skip to content

Vliegen bestrijden in huis

Vliegen bestrijden in huis

Veel mensen hebben zo nu en dan wel eens vliegen in huis, maar soms kan het wel eens voorkomen dat deze vliegen ook een hele tijd blijven. Dit kan erg vervelend zijn, want deze vliegen gaan gewoon op al het eten zitten en vliegen de hele tijd om iemand heen. Als u merkt dat u al een langere tijd last heeft van vliegen in huis, is het misschien een goed idee om een bedrijf in te huren om deze vliegen te bestrijden. Op deze manier is uw huis binnen de kortste keren weer vliegvrij en kunt u met een gerust hart weer eten aan de keukentafel, zonder dat er allerlei vliegen om u heen zoemen.

Vliegen bestrijden in huis

Waarom moet u vliegen in huis zo snel mogelijk bestrijden?

Wanneer u last heeft van vliegen in huis, is het belangrijk dat u deze zo snel mogelijk laat bestrijden. Niet alleen zijn vliegen ontzettend vervelend om de hele tijd om u heen te hebben, maar ze kunnen ook slecht zijn voor de gezondheid.

Vliegen verspreiden vaak namelijk allerlei verschillende ziektes. Zo kunnen ze bijvoorbeeld salmonella of dysenterie met zich meedragen, maar ook tuberculose, cholera en zelfs parasitische wormen. Deze ziektes kunnen ze onder anderen verspreiden door het voedsel in uw huis te besmetten. Wanneer u dan hiervan eet, kunt u zelf ook deze ziektes krijgen. Daarom is het ontzettend belangrijk om vliegen in huis zo snel mogelijk te bestrijden of zelfs te voorkomen. Op deze manier voorkomt u niet alleen ongemak en troep van alle vliegen, maar ook het risico op verschillende ziektes die ze met zich mee dragen.

Direct een offerte aanvragen!

Kunt u zelf vliegen bestrijden in huis?

Als u last heeft van vliegen in huis, is het bellen van een professioneel bedrijf vaak de beste oplossing. Deze mensen weten namelijk exact wat ze moeten doen en kunnen er zo ook voor zorgen dat de vliegen volledig worden bestreden in uw huis.

Indien u toch graag zelf de vliegen zou willen bestrijden, zijn er wel een aantal dingen die u kunt doen. Zo kunt u vliegen het beste verjagen door voedsel weg te halen. Dit voedsel trekt hen namelijk aan en als u deze bron wegneemt, gaan de vliegen ook weg. Ook is het belangrijk om de tafel en het fornuis goed schoon te maken na het eten en alle etensresten in een afgesloten vuilnisbak te gooien. Daarnaast is het ook belangrijk om uw huisdier schoon te houden. Vliegen komen namelijk ook op de uitwerpselen van uw huisdier af. Door deze in een afgesloten zak weg te gooien, kunt u ook de vliegen weer wegjagen. Als laatste zou u een vliegenval kunnen proberen. Hiermee kunt u de vliegen vangen in plaats van gewoon verjagen. Het nadeel aan zo’n vliegenval is echter dat u voortdurend zo’n ding in uw woning heeft staan, wat er niet heel fraai uitziet en ook nog eens vol ligt met dode vliegen.

Voorstelling Group Limas

Vliegen in huis voorkomen

Het voorkomen van vliegen is eigenlijk nog beter dan het bestrijden van vliegen in uw huis. Hiermee voorkomt u namelijk een heleboel overlast en ook nog eens het risico op de ziektes die ze met zich meedragen. U kunt vliegen ongeveer op dezelfde manier voorkomen als bestrijden. Het is namelijk het belangrijkste dat u de bron weghaalt waar de vliegen op af zouden kunnen komen. Vliegen komen vooral op geur af dus zorg ervoor dat alles altijd zo geurvrij mogelijk is en dat afval zo snel mogelijk wordt opgeruimd. Doe bijvoorbeeld ook altijd zo snel mogelijk de afwas. Hier komen namelijk ook vaker vliegen boven hangen. Door de afwas al op tijd te doen, voorkomt u dat er vliegen boven de vieze vaat gaan hangen.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Waarom Group Limas inhuren?

Wanneer u last heeft van vliegen in uw huis en deze wilt bestrijden, is het inhuren van een professioneel bedrijf, zoals Group Limas, uw beste oplossing. Op deze manier weet u zeker dat de vliegen daadwerkelijk weg zijn en hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Zo zullen de experts van Group Limas altijd veilig en professioneel te werk gaan. Hiermee voorkomt u dat u de situatie mogelijk verkeerd oplost, waarbij de vliegen gewoon weer terugkomen. U zou bijvoorbeeld een paar vliegen over het hoofd kunnen zien, waardoor u een tijdje later de vliegen overal weer terugvindt. Daarbij kan het u ook vaak geld en moeite besparen. Veel mensen kopen en proberen allerlei middeltjes om van vliegen in hun huis af te komen, maar weten vervolgens niet zeker of dit ook daadwerkelijk zal helpen.

Wanneer u Group Limas inhuurt, weet u zeker dat het hele probleem wordt opgelost en u zo geen last meer zult hebben van de vliegen in uw huis. Onze experts gebruiken namelijk krachtige bestrijdingsmiddelen die een consument niet zomaar kan kopen. Ook gebruiken de specialisten van Group Limas altijd de juiste technieken, waarmee u al snel geen last meer zult hebben van vieze vliegen in uw woning. Als laatste zullen onze experts u nog advies geven over hoe u de vliegen in uw woning in de toekomst zou kunnen voorkomen. Op deze manier proberen wij u altijd verder te helpen.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u Group Limas inhuurt, zullen wij als eerste een diagnose stellen. Hierbij stellen onze medewerkers vast wat nu precies het probleem is, zoals in uw geval dan overlast door vliegen in uw woning. Dankzij deze diagnose kunnen wij vervolgens de juiste strategie bedenken. Ieder probleem met ongedierte is weer net een beetje anders, waardoor er ook telkens een andere strategie nodig is. Van deze strategie zullen onze experts een implementatieplan opstellen, waarin precies staat hoe ze te werk willen gaan en welke stappen zij zullen ondernemen om zo de vliegen uit uw woning te bestrijden.

Hierna is het tijd voor de uitvoering van het plan. De specialisten van Group Limas komen dan bij u langs en zullen het plan gaan uitvoeren en zo de vliegen te bestrijden. Tijdens deze uitvoering zal u ook altijd alleen maar experts krijgen die precies weten wat ze moeten doen. Ook hebben wij altijd andere experts die de stappen controleren, zodat we zeker kunnen weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt.

Wij vinden het bij Group Limas ontzettend belangrijk dat de klant echt tevreden is en daarom komen we altijd nog even bij u terug na afloop van de werkzaamheden. Wij zullen na de bestrijding van de vliegen namelijk nog contact met u opnemen om na te gaan of het probleem naar tevredenheid is opgelost, zodat wij zeker weten dat alles goed is gegaan.