Skip to content

Vliegende mieren bestrijden

Vliegende mieren bestrijden

Hoewel mieren in de woning of in de tuin al erg vervelend zijn, zijn vliegende mieren nog erger. Dit ongedierte kan al snel voor een hoop overlast zorgen en deze beestjes wilt u dan ook zo snel mogelijk laten bestrijden. Dit kunt u het beste laten doen door een professioneel bedrijf, zoals bijvoorbeeld Group Limas. Al onze werknemers zijn namelijk experts in de bestrijding van vliegende mieren, waardoor we uw probleem in een mum van tijd kunnen oplossen.

Vliegende mieren bestrijden

Wat zijn vliegende mieren precies?

Vliegende mieren ontstaan uit normale mieren van een mierenkolonie en heten ook wel ‘alate’. Ze ontstaan uit vruchtbare koninginnen en mannelijke mieren. Deze vliegende mieren worden dan geboren met vleugels die op een gegeven moment weer weggaan. De vliegende mieren komen op een warme zomerdag naar buiten en vliegen dan samen rond, ook wel de bruidsvlucht genoemd. Tijdens deze bruidsvlucht kunnen deze vliegende mieren ook uw huis binnenkomen en dit wilt u natuurlijk liever niet.

Direct een offerte aanvragen!

Kunt u vliegende mieren zelf bestrijden?

Het bestrijden van vliegende mieren kan ontzettend lastig zijn. Het is daarom een beter idee om in de eerste instantie gewone mieren al te bestrijden, zodat hier geen vliegende mieren uit voort kunnen komen. Voor het bestrijden van gewone mieren kunt u het beste een professioneel bedrijf inhuren. Veel middeltjes vanuit zijn namelijk een heel gedoe en ineffectief.

Zo kunt u bijvoorbeeld kokend water in een mierennest gieten, maar dit zal u meerdere keren moeten herhalen, aangezien het nooit in één keer in alle kamers komt. Ook heeft u dan kans dat de koningin nog steeds leeft en zij kan zich gewoon opnieuw voortplanten. Een andere optie is om gist te strooien, want mieren gaan dood wanneer ze dit eten. Dit zorgt binnen echter voor een hoop rotzooi en kan buitenshuis de bijen schaden.

Daarom is het een beter idee om de bestrijding van vliegende mieren aan professionals over te laten. De experts van Group Limas weten heel goed hoe ze het beste vliegende mieren moeten bestrijden, zonder dat ze hiermee veel overlast veroorzaken of dat het ineffectief is.

Voorstelling Group Limas

Waarom Group Limas inhuren?

Wanneer u last heeft van vliegende mieren, is het inhuren van een professioneel bedrijf, zoals Group Limas, de beste optie. Op deze manier kunt u de vliegende mieren makkelijk laten bestrijden, zonder dat u allerlei ineffectieve methodes hoeft te proberen.

De experts van Group Limas zullen er altijd voor zorgen dat de bestrijding van de vliegende mieren succesvol is en u er zo geen last meer van zal hebben. Onze specialisten gebruiken namelijk krachtige bestrijdingsmiddelen die een consument niet zomaar kan kopen. Ook gebruiken de specialisten van Group Limas altijd de juiste technieken, waarmee het bestrijden van de vliegende mieren altijd succesvol is. Als laatste zullen onze experts u nog advies geven over hoe u overlast door vliegende mieren in de toekomst zou kunnen voorkomen. Op deze manier proberen wij u altijd verder te helpen.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u Group Limas inhuurt, zullen wij als eerste een diagnose stellen. Hierbij stellen onze medewerkers vast wat nu precies het probleem is, zoals in uw geval dan vliegende mieren in huis. Dankzij deze diagnose kunnen wij vervolgens de juiste strategie bedenken. Ieder probleem met ongedierte is weer net een beetje anders, waardoor er ook telkens een andere strategie nodig is. Van deze strategie zullen onze experts een implementatieplan opstellen, waarin precies staat hoe ze te werk willen gaan en welke stappen zij zullen ondernemen om zo de vliegende mieren te bestrijden.

Hierna is het tijd voor de uitvoering van het plan. De specialisten van Group Limas komen dan bij u langs en zullen beginnen aan de bestrijding van de vliegende mieren. Tijdens deze uitvoering zal u ook altijd alleen maar experts krijgen die precies weten wat ze moeten doen. Ook hebben wij altijd andere experts die de stappen controleren, zodat we zeker kunnen weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt.

Wij vinden het bij Group Limas ontzettend belangrijk dat de klant echt tevreden is en daarom komen we altijd nog even bij u terug na afloop van de werkzaamheden. Wij zullen na de bestrijding van de vliegende mieren namelijk nog contact met u opnemen om na te gaan of het probleem naar tevredenheid is opgelost, zodat wij zeker weten dat alles goed is gegaan.