Skip to content

Vliegenplaag

Vliegenplaag

Een vliegenplaag kan ontzettend vervelend zijn. Hierbij heeft u last van een heleboel vliegen in uw huis waar u maar niet van af lijkt te komen. Op zulke momenten is het meestal de beste oplossing om een professioneel bedrijf, zoals Group Limas, in te huren om voor u de vliegenplaag te bestrijden. Hiermee weet u zeker dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost en u des te sneller weer kunt genieten van een woning zonder allerlei vliegen erin.

Waarom moet u een vliegenplaag zo snel mogelijk bestrijden?

Een vliegenplaag in huis moet zo snel mogelijk bestreden worden. In eerste instantie is het natuurlijk al erg vervelend om al die vliegen om u heen te hebben zoemen. Vooral bij een vliegenplaag lijkt het alsof er maar geen einde komt aan alle vliegen, ook al slaat u ze misschien een voor een dood.

Daarnaast is een vliegenplaag ook slecht voor de gezondheid. Dit ongedierte kan allerlei ziektes met zich meedragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan salmonella of dysenterie, maar deze insecten kunnen zelfs tuberculose, cholera of parasitische wormen meebrengen. Deze ziektes kunnen ze bijvoorbeeld verspreiden door op het eten te poepen. Wanneer u dit niet doorheeft en dit voedsel alsnog eet, kunt u hier heel ziek van worden. Ook kunnen sommige vliegen zelfs bijten. Het is daarom dus heel belangrijk dat u een vliegenplaag zo snel mogelijk laat bestrijden.

Direct een offerte aanvragen!

Wilt u zelf de vliegenplaag bestrijden?

Veel mensen willen het liefste hun problemen zelf oplossen. Wanneer u een vliegenplaag in uw woning heeft, zou u dit natuurlijk zelf kunnen oplossen. Het is echter een slimmer idee om hier een professioneel bedrijf, zoals Group Limas, voor in te huren. Onze medewerkers weten namelijk precies hoe ze zo’n vliegenplaag moeten aanpakken, waardoor uw woning binnen de kortste keren weer vrij is van dit ongedierte.

Als u toch graag zelf de vliegenplaag wilt bestrijden, zijn er een aantal dingen die u kunt doen. Zo kunt u vliegen het beste verjagen door voedsel weg te halen. Dit voedsel trekt hen namelijk aan en als u deze bron wegneemt, gaan de vliegen ook weg. Ook is het belangrijk om de tafel en het fornuis goed schoon te maken na het eten en alle etensresten in een afgesloten vuilnisbak te gooien. 

Daarnaast is het ook belangrijk om uw huisdier schoon te houden. Vliegen komen namelijk ook op de uitwerpselen van uw huisdier af. Door deze in een afgesloten zak weg te gooien, kunt u ook de vliegen weer wegjagen. Als laatste zou u een vliegenval kunnen proberen. Hiermee kunt u de vliegen vangen in plaats van gewoon verjagen. Het nadeel aan zo’n vliegenval is echter dat u voortdurend zo’n ding in uw woning heeft staan, wat er niet heel fraai uitziet en ook nog eens vol ligt met dode vliegen. Een vliegenplaag kan echter ontzettend veel werk zijn om in uw eentje te bestrijden en daarom is het hierbij een beter idee om een bedrijf te laten komen. Hierbij weet u tevens zeker dat de vliegenplaag ook echt is opgelost.

Voorstelling Group Limas

Vliegenplaag voorkomen

Het voorkomen van een vliegenplaag is natuurlijk veel beter dan het bestrijden ervan. Hiermee voorkomt u namelijk een heleboel overlast en ook nog eens het risico op de ziektes die ze met zich meedragen. U kunt een vliegenplaag ongeveer op dezelfde manier voorkomen als het bestrijden ervan. Het is namelijk het belangrijkste dat u de bron weghaalt waar de vliegen op afkomen. Vliegen komen vooral op geur af dus zorg ervoor dat alles altijd zo geurvrij mogelijk is en dat afval zo snel mogelijk wordt opgeruimd. Doe bijvoorbeeld ook altijd zo snel mogelijk de afwas. Hier komen namelijk ook vaker vliegen boven hangen. Door de afwas al op tijd te doen, voorkomt u dat er vliegen boven de vieze vaat gaan hangen. Als laatste is het belangrijk om snel te handelen wanneer u voor het eerst vliegen in uw woning ziet. Door deze vliegen al op tijd te bestrijden, kunt u een volledige vliegenplaag hopelijk nog voorkomen.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Waarom Group Limas inhuren?

Wanneer u last heeft van een vliegenplaag, is het inhuren van een professioneel bedrijf, zoals Group Limas, de beste optie. Op deze manier weet u zeker dat de vliegenplaag daadwerkelijk weg is en hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Zo zullen de experts van Group Limas altijd veilig en professioneel te werk gaan. Hiermee voorkomt u dat u de situatie mogelijk verkeerd oplost, waarbij de vliegen gewoon weer terugkomen. U zou bijvoorbeeld een paar vliegen over het hoofd kunnen zien, waardoor u een tijdje later weer last heeft van een hele vliegenplaag. Daarbij kan het u ook vaak geld en moeite besparen. Veel mensen kopen en proberen allerlei middeltjes om van een vliegenplaag af te komen, maar weten vervolgens niet zeker of dit ook daadwerkelijk zal helpen.

Wanneer u Group Limas inhuurt, weet u zeker dat het hele probleem wordt opgelost en u zo geen last meer zult hebben van een vliegenplaag. Onze experts gebruiken namelijk krachtige bestrijdingsmiddelen die een consument niet zomaar kan kopen. Ook gebruiken de specialisten van Group Limas altijd de juiste technieken, waarmee u al snel geen last meer zult hebben van vieze vliegenplaag. Als laatste zullen onze experts u nog advies geven over hoe u een vliegenplaag in de toekomst zou kunnen voorkomen. Op deze manier proberen wij u altijd verder te helpen.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u Group Limas inhuurt, zullen wij als eerste een diagnose stellen. Hierbij stellen onze medewerkers vast wat nu precies het probleem is, zoals in uw geval dan een vliegenplaag. Dankzij deze diagnose kunnen wij vervolgens de juiste strategie bedenken. Ieder probleem met ongedierte is weer net een beetje anders, waardoor er ook telkens een andere strategie nodig is. Van deze strategie zullen onze experts een implementatieplan opstellen, waarin precies staat hoe ze te werk willen gaan en welke stappen zij zullen ondernemen om zo de vliegenplaag op te lossen.

Hierna is het tijd voor de uitvoering van het plan. De specialisten van Group Limas komen dan bij u langs en zullen het plan gaan uitvoeren en zo de vliegenplaag bestrijden. Tijdens deze uitvoering zal u ook altijd alleen maar experts krijgen die precies weten wat ze moeten doen. Ook hebben wij altijd andere experts die de stappen controleren, zodat we zeker kunnen weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt.

Wij vinden het bij Group Limas ontzettend belangrijk dat de klant echt tevreden is en daarom komen we altijd nog even bij u terug na afloop van de werkzaamheden. Wij zullen na de bestrijding van de vliegenplaag namelijk nog contact met u opnemen om na te gaan of het probleem naar tevredenheid is opgelost, zodat wij zeker weten dat alles goed is gegaan.