Skip to content

Wespen verdelgen

Wespen verdelgen

Hoewel wespen het hele jaar door kunnen voorkomen, zorgen deze vooral in de zomer voor veel overlast. In deze tijd maken ze namelijk hun nest en kunnen ze zich voortplanten, waarbij ieder nest tot wel duizenden wespen kan bevatten. Al deze wespen kunnen natuurlijk voor heel wat overlast zorgen, waardoor men deze wespen dan wilt verdelgen. Group Limas helpt u altijd graag bij het verdelgen van wespen. Ons team heeft al jaren aan ervaring en weet precies hoe ze uw probleem snel en adequaat kunnen oplossen. Lees hieronder meer over het verdelgen van wespen.

Wespennest verwijderen
Wespen verdelgen

De gevaren van overlast door wespen

Wanneer u overlast heeft van wespen, is het belangrijk dat deze overlast zo snel mogelijk wordt opgelost. De reden dat u deze wespen moet (laten) verdelgen, is omdat er een aantal gevaren komen kijken bij deze overlast van wespen. Wespen kunnen ontzettend snel hun nesten bouwen, waarbij er vaak duizenden wespen in één nest komen te zitten. Dit kan tot ontzettend veel overlast leiden.

Bij deze overlast is het niet alleen vervelend dat u deze wespen steeds om u heen hebt, maar soms ook nog eens gevaarlijk. Hoe meer wespen er in uw buurt zijn, hoe groter de kans dat u door een wesp wordt gestoken. Hoewel het verschilt van persoon tot persoon is een wespensteek meestal toch heel erg pijnlijk. Vooral in de buurt van kinderen moet u hiermee uitkijken, omdat dit voor hen nog meer pijn doet. Ook kan het voorkomen dat iemand een allergische reactie kan krijgen van zo’n wespensteek. Deze komen vrij regelmatig voor en kunnen vaak zelfs dodelijk zijn voor deze persoon. Daarom is het ontzettend belangrijk dat u de wespen zo snel mogelijk laat verdelgen.

Direct een offerte aanvragen!

Kunt u zelf wespen verdelgen?

Veel mensen zullen eerst zelf willen proberen om de wespen te verdelgen voordat ze de hulp van een professional inschakelen. Kunt u ook inderdaad zelf wespen verdelgen thuis?

De slimste optie is om een professional in te schakelen voor het verdelgen van de wespen. Zo voorkomt u een hoop gevaarlijke situaties. Het zou namelijk kunnen gebeuren dat u ineens door tientallen of soms zelfs honderden wespen wordt aangevallen wanneer u deze wilt verdelgen. Niet alleen is dit heel pijnlijk en kan het serieus letsel veroorzaken, maar soms komen mensen hier zelfs aan te overlijden!

Indien u toch zelf wilt proberen de wespen te verdelgen, kunt u het beste een wespenval ophangen. Op deze manier kunt u de wespen veilig vangen en sterven ze vanzelf in die val. Ook kunt u zo wespenoverlast voorkomen. Dit doet u door ervoor te zorgen dat voedingsmiddelen, vooral zoetigheid, niet bereikbaar zijn. Denk er ook aan om uw eten in gesloten bakken te bewaren.

Voorstelling Group Limas

Waarom Group Limas inhuren?

Indien u last heeft van een wespenplaag en deze wilt verdelgen, is het inhuren van een professional, zoals Group Limas, de beste oplossing. Het zou wellicht goedkoper kunnen zijn om het verdelgen zelf te proberen, maar er komen toch een hoop voordelen kijken bij het inhuren van Group Limas voor dit vervelende karwei.

Zo zullen de medewerkers van Group Limas altijd veilig en professioneel te werk gaan. Op deze manier voorkomt u dat u zelf in een gevaarlijke situatie belandt. Daarbij kan het u ook vaak geld besparen. Veel mensen kopen allerlei middeltjes om van een probleem af te komen, maar weten vervolgens niet zeker of dit ook daadwerkelijk zal helpen.

Wanneer u Group Limas inhuurt, weet u zeker dat het hele probleem wordt opgelost en u zo geen overlast meer zult hebben van wespen. Onze experts gebruiken namelijk bepaalde, krachtige bestrijdingsmiddelen die een consument niet zomaar kan kopen. Ook gebruiken de specialisten van Group Limas altijd de juiste technieken, waarmee u binnen de kortste keren al geen last meer zult hebben van een wespenplaag. Als laatste zullen onze experts u nog advies geven over hoe u dit probleem in de toekomst zou kunnen voorkomen. Op deze manier proberen wij u altijd verder te helpen.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u Group Limas inhuurt, zullen wij als eerste een diagnose stellen. Hierbij stellen onze medewerkers vast wat nu precies het probleem is, zoals in uw geval dan overlast door wespen. Dankzij deze diagnose kunnen wij vervolgens de juiste strategie bedenken. Ieder probleem met ongedierte is weer net een beetje anders, waardoor er ook telkens een andere strategie nodig is. Van deze strategie zullen onze experts een implementatieplan opstellen, waarin precies staat hoe ze te werk willen gaan en welke stappen zij zullen ondernemen om het probleem op te lossen.

Hierna is het tijd voor de uitvoering van het plan. De specialisten van Group Limas komen dan bij u langs en zullen het plan gaan uitvoeren en zo de wespen verdelgen. Tijdens deze uitvoering zal u ook alleen maar te maken krijgen met experts die precies weten wat ze moeten doen. Ook hebben wij altijd andere experts die de stappen controleren, zodat we zeker kunnen weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt.

Wij vinden het bij Group Limas ontzettend belangrijk dat de klant echt tevreden is en daarom komen we altijd nog even bij u terug na afloop van de werkzaamheden. Wij zullen na de bestrijding nog contact met u opnemen om na te gaan of het probleem naar tevredenheid is opgelost om zeker te weten dat alles goed is gegaan.